Férfinak alapozóról mit gondoltok?
19 éves vagyok és ilyen sima semmilyen csillogós teljesen alap alapozóval, hogyha egy kicsit áthúzom az olyan részeket ahol annyira nem tetszik, mert vörösebb egy picit vagy akármi...
mit gondoltok erről szerintetek?
gáz, nem gáz? mehet, nem?
igen tudom, akkor valamilyen féle korrektor esetleg használható?
csak oda kellene ahol épp nem tetszik, tehát ilyen pattanás utáni heg vagy ilyesmi..
Sztem simán. Nem hátrány ha egy férfi igényes. De tanuld meg rendesen használni és a bőrszínednek megfelelőt használj, különben hülyét néz ki. Egyébként a tinédzser korosztályban ma kb az összes fiú sminkel már, szóval sztem 19 évesen is elfogadott, terméseztesen ne a 30 éves korosztályra hagyatkozz, mert ott szilárdan tartja magát az előítélet, h alapozó egy férfin = meleg.
A mai világ azért már lényegesen felvilágosultabb sztem és nemcsakhogy elfogadott ha egy férfi sminkel, hanem előny is.
#3: Azért ez így nem teljesen igaz, de én is támogatom a kérdezőt.
Csináld, ha ettől jobban érzed magad, sokkal többet számít, mint mások véleménye. Mellette azért szerintem inkább törekedj a természetesen egészséges arcbőrre, a smink nem megoldás, csak egy kis menedék a probléma elől.
nem gáz, szerintem pozitív, ha vagy annyira igényes, hogy ez eszedbe jut.
a fiúmnak nincsenek bőrproblémái, de amikor néha kijön egy pattanása, megkér, hogy korrektorozzam be a foltot, mert ciki egy hatalmas vöröslő izével megjelenni társaságban, munkahelyen.
egy-két pattanás miatt felesleges lenne dokihoz menni, de ha durva pattanásaid, vörös részeid vannak, akkor mindenképp menj.
Szerintem nem gáz. Van, akinek hullaszerűen fehér bőre van, nekik jó a kis szín.
Mellesleg szerintem kevés dolog férfiasabb, mint amikor egy férfi szembemegy a nyomorék szabályokkal. Az a FÉRFI, akinek nem lehet megmondani, mi a férfias.
igazából 1-2 ilyen piros folt van az arcomon, szoktam kozmetikushoz járni kezelésre, csak mikor pont olyan helyen van vagy épp egy piros pötty a homlok vagy az orrom és a homlokom között elég csúnyán néz ki, ezért is gondoltam ilyen korrektorra, mert nagyon elüt az arcbőröm és ez a piros.
világosabb vagy sötétebbet kell venni, mint az arcbőröm színe?
na meg hol tudok hozzájutni? dm? rossman?
5ös, kérdező még a tinikor határán van, 19 évesen még teljesen normális pár patti.. normál esetben 20on éves korodra szépen elmúlnak.
szerintem használj nyugodtan, bár ha nem akarod az egész arcodra felvinni, a korrektor jobb lehet. erősebben fed, és elég csak a pár piros pöttyre felvinni :)
Nekem is vannak bőrproblémáim, amiket a kezelés mellett lehúzok egy korrektorral, ha megyek bulizni, vagy állásinterjúra. Aki szerint ez b*zis, az még annyit sem foglalkozik az arcbőrével
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!