Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Átlag mennyibe kerül egy...

Átlag mennyibe kerül egy műszempilla, ami tartós és amit úgy tesznek fel? Kozmetikus teszi fel? Mennyi ideig marad meg?

Figyelt kérdés
Még sosem volt műszempillám, de láttam idegen csajokon és nagyon tetszett, úgyhogy szeretnék én is.
2015. máj. 26. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos műszempillából kapható a soros és a tincses. Mindenképp ruházz be egy drágábba mert a műanyag anyagúak elég gagyi kinézetűek. Nekem tincses volt és 3-4 napot ki bírt egy jó minőségű ragasztóval. Viszont szerintem érdemes inkább 3D-s műszempillát csináltatni nem is túl drága természetesebb, szebb és igényesebb a végeredmény plusz tartósabb is.
2015. máj. 29. 04:51
 2/2 anonim válasza:

Szia. Kozmetikust tudnám ajánlani. Az elso felrakás után 3 hetente érdemes toltetni. Az elso felrakás kisvárosban pl 4.000 Ft, a toltés 2.500 Ft.

Ha találsz egy olyan kozmetikust, aki igényesen dolgozik, megéri, mert nagyon szép. :)

2015. máj. 29. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!