Hogyazistenbe kell műszempillát felragasztani?
Vettem három szettnyit, hogy akkor most kikisérletezem.
A márka szerintem elég jó (Bourjois), szóval kutya kötelessége lenne jónak lenni.
Jópár youtube video megnézése után már a fülem is ragad, dea szempilla nem.
Hova kenem a ragasztót? mennyi idő után ragasztom föl? Hova ragasztom, a pillára, a bőrre? Melyik pontot teszem le először?
Miért van az, hogy a szélei kiállnak? Kéne még rá ragasztó?
Segítség?!
a műszempillat eloszor probald ra a szemedre es ha tul nag akk vagj le belole annyit h jo legyen
aztan a muszempillara kend ra a ragasztot de ne nagyon vastagon es kezd el felrakni az egyik vegenel es szepen rakd ra egszerubb ha mondjuk fulpiszkaloval csinalod es azzal finoman ranyomogatod
eloszor pedig az orrodhoz kozelebbi vegen rakd ra( bocsi nem jut eszembe a pontos neve :D )
a lenyeg h nyugodtan csinalnd es az elso par alkalommal szanj ra idot aztan majd belelendulsz es egyszeru lesz hidd el
szemöldökcsipesz közé fogd a pillát(mindegy, hogy soros, vagy tincses a műszempilla), és vékony rétegben tegyél rá ragasztót!
fontos, hogy a ragasztó jó minőségű legyen,mert különben nem fog megragadni,ill nem lesz tartós! sajnos hosszú-hosszú gyakorlás,mire sikerülni fog normálisan feltenni!
mondjuk én ezért inkább a tincseset javaslom :D
amúgy a saját szempilládra teszed a műszempillát, és semmiképp se érjen ragasztó a pilládhoz, mert akkor kijöhet a művel a sajátod is lehúzáskor :_D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!