Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Felnőtt korban fáj a fül...

Felnőtt korban fáj a fül (fülcimpa) kilövése? Mennyibe kerül az mostanában, és hol csinálják?

Figyelt kérdés

A szüleim kicsiként nem lövették ki a fülemet, most viszont elgondolkoztam rajta, mert kaptam ajándékba egy csodaszép fülbevalót, csak a lyuk hiányzik a fülemből. Egri vagyok, így elsősorban itt érdekelne, hogy hol és mennyiért csinálnak ilyet, légyszi írjátok oda a település nevét, hogy hol tudtok árat.

Köszi!

24/N

2010. febr. 26. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Balassagyarmaton lakok, itt 2 éve lövettem +1 lyukat a jobb fülmbe, 800Ft-ért, kozmetikus csinálta. Egerben is biztos, hogy sok kozmetikus megcsinálja, menj be párba, érdeklődj, és ahol a legolcsóbb oda menj vissza. :)

Így zajlik:

A kozmetikus berajzolja, hogy hova lövi, megkérdezi, hogy ott jó e?! Ha igen, akkor lövi, ha nem, akkor berajzol egy másik pontot.

Utána megmutatja, hogy milyen fülbevalók vannak, amik közül választani tudsz (nekem egy szív alakú, aranyozott fülbevaló volt). Beleteszi abba a pisztolyba, és már lövi is.

Egyáltalán nem fáj, nekem utána piros volt egy kicsit, de elmúlt. Feküdni nem volt kellemes a jobb oldalamon, de hát éjjel ha már alszol úgyse érzed:P

Nekem a kozmetikus azt mondta, hogy vegyek alkoholt (100%-osat, gyógyszertárban 250Ft-ért vettem), és azzal kenegessem naponta 1x, elöl és hátul is. Második nap pedig forgassam a fülembe a fülbevalót, egyre többször, és többet (mármint nagyobb szögben). Kb. 1-2 hét múlva kiveheted a fülbevalót, tehetsz a helyére másikat, aminek a szárát mártsd bele pár mp-re alkoholba, vagy töröld meg alkoholos fültisztítóval alkohollal, utána tedd bele a füledbe és kész. :) Ha esetleg begyullad, vagy fáj, akkor tegyél bele ezüst, vagy arany fülbevalót, amelyiket jobban szereted. :D

Ja és úgy kb 3-4 hónapig ne hagyd sokáig (3-4 óránál tovább) szabadon az új lyukat, mert nehezebben fogod tudni visszatenni a fülbevalót! (tapasztalat...)

Sok sikert hozzá! :)

16/L

2010. febr. 26. 17:22
 12/12 anonim válasza:
egyáltalán nem fáj. egyik délután beültem a tükör elé és STERIL tűvel átszúrtam a fülem. 0 fájdalom, kb. másodperc az egész.
2010. jún. 28. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!