Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Felnőtt korban fáj a fül...

Felnőtt korban fáj a fül (fülcimpa) kilövése? Mennyibe kerül az mostanában, és hol csinálják?

Figyelt kérdés

A szüleim kicsiként nem lövették ki a fülemet, most viszont elgondolkoztam rajta, mert kaptam ajándékba egy csodaszép fülbevalót, csak a lyuk hiányzik a fülemből. Egri vagyok, így elsősorban itt érdekelne, hogy hol és mennyiért csinálnak ilyet, légyszi írjátok oda a település nevét, hogy hol tudtok árat.

Köszi!

24/N

2010. febr. 26. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogy hol csinálják, azt nem tudom de nem fáj :) 17 éves lány vagyok és saját magamnak (steril)tűvel meg tudtam csinálni :)
2010. febr. 26. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
A barátnőm, és a kislánya egyszerre lövették ki a fülüket! Egyik sem panaszkodott!
2010. febr. 26. 10:52
 3/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ami címet eddig találtam az nem egri volt, de 99%-ban kozmetika, akkor itt bármelyik kozmetikus megcsinálja? A fülbelövésnél olvastam arról a steril fülbevalóról, azt gondolom ott helyben lehet kiválasztani, azzal kapcsolatban is érdekelne egy kb. ár. Köszi!

2010. febr. 26. 10:54
 4/12 anonim válasza:
Stúdióban 2500-3000 ft között van az ára. Természetesen orvosi fém fülbevalóval együtt. Én magamnak csináltam, de szerintem jobb, ha szakember szúrja át.
2010. febr. 26. 11:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Ja, a linknél lemaradt, hogy ez kb. így van, így zajlik?

Utolsó, köszi szépen, na meg mindenkinek!

2010. febr. 26. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem ugyannyira fáj, csak a kiskorit elfelejted:)

Am 2000-3000 ft körül lövik. De barátnőm vmi ékszerboltban lövette, és 1000 ft volt ajándékfülbevalóval együtt. Elég szakszerűen csinálták, bár a füllövés amúgy sem olyan para, mint egy köldökpiercing.

2010. febr. 26. 12:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire para egy köldökpiercing, sehol nincs, de azért köszi!
2010. febr. 26. 12:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez így megfelelő, igaz? De most akkor 2 hét, vagy 4-6?

A FÜL ÁPOLÁSA - Útmutató a helyes használathoz

-Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét, elöl és hátul. Ezután párszor forgassa meg fülbevalóját 180°-kal balra illetve jobbra.

-Szükségtelen kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz.

-A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.

4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné

4-6 hét után a fülbevalókat, ki lehet szedni, és másik fülbevalót lehet viselni.

A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.

2010. febr. 26. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a győri Árkád Bijou Brigitte üzletében csinálták. Ott felétek is biztos van ilyen üzlet (vagy Swarovski), szokott lenni akciójuk, amikor 1900 Ft-ért lövik és orvosi fülbevalót adnak. Én is 20 voltam mikor lőtték (nem fájt!), 4 hétig volt benne, és utána már azt raktam bele amit akartam!

2010. febr. 26. 13:07
 10/12 anonim ***** válasza:
szia, nyugi nem fáj, elég sok kozmetikus csinál ilyet. Én már többször is kilövettem (volt amikor hagytam beforrni v. ilyesmi) és nem fáj. Aki azt mondja, hogy fáj annak nem tudom mekkora lehet a fájdalom tűrő képessége:)
2010. febr. 26. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!