Felnőtt korban fáj a fül (fülcimpa) kilövése? Mennyibe kerül az mostanában, és hol csinálják?
A szüleim kicsiként nem lövették ki a fülemet, most viszont elgondolkoztam rajta, mert kaptam ajándékba egy csodaszép fülbevalót, csak a lyuk hiányzik a fülemből. Egri vagyok, így elsősorban itt érdekelne, hogy hol és mennyiért csinálnak ilyet, légyszi írjátok oda a település nevét, hogy hol tudtok árat.
Köszi!
24/N
Ami címet eddig találtam az nem egri volt, de 99%-ban kozmetika, akkor itt bármelyik kozmetikus megcsinálja? A fülbelövésnél olvastam arról a steril fülbevalóról, azt gondolom ott helyben lehet kiválasztani, azzal kapcsolatban is érdekelne egy kb. ár. Köszi!
Ja, a linknél lemaradt, hogy ez kb. így van, így zajlik?
Utolsó, köszi szépen, na meg mindenkinek!
Szia!
Sztem ugyannyira fáj, csak a kiskorit elfelejted:)
Am 2000-3000 ft körül lövik. De barátnőm vmi ékszerboltban lövette, és 1000 ft volt ajándékfülbevalóval együtt. Elég szakszerűen csinálták, bár a füllövés amúgy sem olyan para, mint egy köldökpiercing.
Ez így megfelelő, igaz? De most akkor 2 hét, vagy 4-6?
A FÜL ÁPOLÁSA - Útmutató a helyes használathoz
-Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét, elöl és hátul. Ezután párszor forgassa meg fülbevalóját 180°-kal balra illetve jobbra.
-Szükségtelen kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz.
-A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné
4-6 hét után a fülbevalókat, ki lehet szedni, és másik fülbevalót lehet viselni.
A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.
Szia!
Nekem a győri Árkád Bijou Brigitte üzletében csinálták. Ott felétek is biztos van ilyen üzlet (vagy Swarovski), szokott lenni akciójuk, amikor 1900 Ft-ért lövik és orvosi fülbevalót adnak. Én is 20 voltam mikor lőtték (nem fájt!), 4 hétig volt benne, és utána már azt raktam bele amit akartam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!