Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használok arctisztítót, arra...

Icecream17 kérdése:

Használok arctisztítót, arra alapozót és rá pudert, de mégis minden nap kifényesedik az arcom, mintha zsítos lenne. Mit tudok tenni vagy mit csinálok rosszúl?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy más véleményen vagyunk, érdekes ebből a szemszögből is látni a dolgokat.

Én elsősorban inkább a saját tapasztalataim alapján szeretek véleményt mondani, nem nagyon olvasok ilyen témájú cikkeket, esetleg teszteket.

Nekem a szappan jó hatással volt a bőrömre, ami most éppen száraz és így tudom kordában tartani. De olvastam már több helyen is, hogy nem mindenkinek válik be. Úgy gondolom, hogy ki kell próbálni, ezzel sokat nem veszít az ember, ha pedig látja, hogy rosszabbodik a bőr állapota, akkor abba kell hagyni. Bőrgyógyásznál pár éve többször is voltam, viszont most van a legjobb állapotban a bőröm: nincsenek pattanások, nem is száraz. Napközben ha van rajtam smink kicsit zsírosodik, de ez a kevés folyadékbevitel miatt van így.

2015. máj. 22. 21:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Én is Zyneritet használok, de találtam otthon egy aloeverás krémet de nem tudom hogy jó-e még (nincs is rá írva) szerintetek jó?

Köszönöm annak, aki hasznos választ adot!

2015. máj. 23. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Retardált majom, nem olvasok feminát, sem semmilyen női magazint. Az összes barátnőm, aki kenegeti a fejét a márkás, szuperhidratáló alapozókkal, RAGYÁS. Nem kicsit. A napfény pedig nem káros, de nyilván akinek rohad a bőre a sz*r életmódjától, az bármire rá tudja fogni. Nekem az aknés hegeimet is eltüntette a napozás, úgyhogy ki**szottul van fogalmam arról, amiről beszélek, ellentétben veled. De tőlem azt csinál mindenki, amit akar, ha púderekben meg alapozókban akartok megfulladni, mert anélkül rusnyák vagytok, akkor egészségetekre, hajrá! Sok sikert a bőrötök összehajtogatásához 10 év múlva.
2015. máj. 29. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
jézusom, nem kicsit vagy bajban az önértékeléseddel, ha ezen ennyire kibuksz! esetleg utána kellene nézned a dolgok tudományos hatterének is... de ha melanomát akarsz, napozz csak, egészégedre! : )
2015. máj. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!