Használok arctisztítót, arra alapozót és rá pudert, de mégis minden nap kifényesedik az arcom, mintha zsítos lenne. Mit tudok tenni vagy mit csinálok rosszúl?
Örülök, hogy más véleményen vagyunk, érdekes ebből a szemszögből is látni a dolgokat.
Én elsősorban inkább a saját tapasztalataim alapján szeretek véleményt mondani, nem nagyon olvasok ilyen témájú cikkeket, esetleg teszteket.
Nekem a szappan jó hatással volt a bőrömre, ami most éppen száraz és így tudom kordában tartani. De olvastam már több helyen is, hogy nem mindenkinek válik be. Úgy gondolom, hogy ki kell próbálni, ezzel sokat nem veszít az ember, ha pedig látja, hogy rosszabbodik a bőr állapota, akkor abba kell hagyni. Bőrgyógyásznál pár éve többször is voltam, viszont most van a legjobb állapotban a bőröm: nincsenek pattanások, nem is száraz. Napközben ha van rajtam smink kicsit zsírosodik, de ez a kevés folyadékbevitel miatt van így.
Én is Zyneritet használok, de találtam otthon egy aloeverás krémet de nem tudom hogy jó-e még (nincs is rá írva) szerintetek jó?
Köszönöm annak, aki hasznos választ adot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!