Müköröm igen vagy nem?
Erös szép szinü egészséges körmeim vannak.viszont lusta vagyok bármit is csinálni velük ,ugyh csak körömcsipesszel le szokom nyirni ,mikor nagyon van kedvem egy kis átlátszó körömlakkot teszek rá. kifesteni esély nincs ugyanis napi 55x mosogatok plusz egyéb háztartási dolgok....dehát igy nem mutatnak sehogy...
rövid ,francia manikürös mandula alaku körmökre gondoltam .szerintetek ?
nem tenné tönkre a rendes körmeimet ?
havi egyszer kéne járnom körmöshöz ?
Szerintem csináltass, nekem is pont ez volt, mosogatás meg meló miatt lepattogzott a lakk, kb 1 napon belül, így elég igénytelenül nézett ki. Műkörmöt csináltattam annak nem árt semmi mosogatás vagy ilyenek, max ha túl hosszú vigyázni kell le ne törjön de ha rövidet akarsz sztem kevesebb baj van vele mint az igazival. És tök jól néz ki.
Nekem nem tette tönkre, elvékonyodott, de ez természetes. 2 hónap alatt megerősödik újra. Bár én azóta újra műkörmöt cisnáltattam az említett praktikussága miatt. Arra figyelj h jó körmöshöz menj akit sokan ajánlanak, mert néhányan tényleg képesek tönkre tenni a körmeidet....
Szal én arra szavazok h igen én a helyedben csináltatnék
Havi 1x elég, ja.
Ha géllakkot kérek ,akkor is elég a havi 1alkalom ?
Arilag mennyire kulönbözik a mukörömtől ?olcsobb vagy drágább? :)
Nekem is volt már mukörmöm egyébként , nekem sem ment tönkre ,több mint egy hónapig mindig rajta volt ,pedig nem vigyáztam abszolút. De sose toltettem fel utánna ,igen két hónap volt mire rendbe jött...de most folyamatossan lenne...
De a géllakkról is érdekelnek a tapasztalatok :)
A gél lakk annyiban különbözik, hogy sokkal természetesebb hatást kelt, hiszen olyanok a körmeid mintha egész egyszerűen ki lennének lakkozva. Az elkészítése is sokkal gyorsabb. Általában mintától függően 45 perc - 1,5 óra között tudjuk elkészíteni.
Anyagilag is olcsóbb, és ebből adódóan általában 2-3 hetente szoktak tölteni járni.
Én pl a műkörmöt 4000 Forinttól míg a gél lakkot 2500 Ft-tól csinálom. Ez a 2500 Ft tartalmaz 10 követ is, ha valaki esetleg kővel szeretné díszíteni a körmeit.
Ugyan akkor ami miatt még sokan szeretik, hogy gél lakkozni lábra is lehet, így harmonizálhatnak a lábunkon levő körmeink a kezünkön lévő körmeinkkel.
Mint körmös, én csak ajánlani tudom a gél lakkot. A vendégeim többségének a gél lakk vált be, és míg műkörmöt tölteni 4-5 hetente jártak, a gél lakknál megtehetik,hogy 2 hetente jönnek, de így nem látványos a lenövés, és mindig ápoltnak látják a körmeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!