Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem jó a körömnyomdám?

Miért nem jó a körömnyomdám?

Figyelt kérdés

Egyik nap vettem, és ma kipróbáltam. De valamiért nem jó. Amikor a lehúzóval leszedem a felesleges lakkot, akkor azt is leszedi, ami a mintában van, ha meg mégis marad egy kicsi, azt nem veszi fel a mintázó.

Próbáltam hígabb, és sűrűbb lakkal is de nem működik. A fóliát is leszedtem, szóval biztos nem az a baj.

Mi lehet a gond? Vagy nem jó minőségű a nyomda?

2010. febr. 24. 19:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na már 2 napja próbálkozok, de még csak az egyszerűbb minták jönnek össze. A többi nem tudom miért nem, pedig ugyanúgy kell csinálni azt is :S

De szerintem most az acetonos lemosó miatt sikerült. Szóval köszi (:

És még egy kérdés: hogy lehet ezzel színátmenetes körmöt készíteni? vagy ezzel nem lehet?

2010. febr. 26. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia. Szívesen segítettem:)

Hát.. a színátmenetes köröm...nekem olyan készletem van amihez voltak ilyen kis korong alakú szivacsdarabok.. ezzel lehet...de ha neked ez a készleted van amit linkeltél akkor ahhoz nincs, de megpróbálhatod más szivaccsal is, mert szerintem az is ugyanolyan jó...

D.

2010. febr. 28. 10:17
 13/14 A kérdező kommentje:

tényleg nagyon köszi (: már a bonyolultabb minták is összejöttek, szóval szerintem csak gyakorlás kérdése. De sajna csak a sima fehér körömlakkommal jönnek össze, de így is szép.

De szivaccsal hogyan kell? Láttam olyan szivacsot, de végülis olyan hengereset ki tudok magamnak végni itthon is.

2010. febr. 28. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, h a szivacsra kenek körömlakkot és rányomkodom a körmömre...de nem kell rá sok lakk, mert akkor elfolyik.

D.

2010. márc. 2. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!