12 évesen korrektor, púder, bronzosító, szempillaspirál, szemhéj púder (fehér), szemöldök por vagy ceruza (mindig más) szemöldök zselé, nem tudom mennyire számít sminknek de szempilla göndörítő, rúzsceruza, rúzs és szájfény az sok smink?
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 15:25
11/24 anonim válasza:
Sok!!!! Spirál és szájfény elég lesz. De a korrektor is simán belefér.
12/24 anonim válasza:
Istenem, de nevetségesen nézhetsz ki!
13/24 anonim válasza:
Én 14 vagyok és korrektort használok ,néha alapozót ,hetente egyszer szempillaspirált .Szerintem ennyi bőven elég ...pláne 12 évesen
14/24 anonim válasza:
Én 12 évesen szó szerint semmit nem használtam, 14 évesen kezdtem korrektort használni, 16 évesen szempillaspirált és 18 évesen rúzst.
15/24 anonim válasza:
rengeteg, teljesen felesleges, nevetséges hatást kelt és a bőröd 20 évesen 50 évesnek fog kinézni. minek ennyi? max szemceruza/spirál és szájfény, de 12 évesen ez is felesleges...
16/24 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok, de egyáltalán nem sminkelek, csak korrektort használok...
Nagyon nagyon sok, minek az a sok vakolat?
Gyerek vagy még...
17/24 anonim válasza:
Én 14 évesen használok bb krémet, korrektort, szempillaspirált, szájfényt, alkalmakkor szemceruzát és egy nagyon halvány pirosítót. Többet a közeljövőben sem tervezek, mert ez így még természetes hatást kelt, nem vakolat, de jobban érzem magam, mint nélküle. Neked szerintem még ennyi sem kéne.
18/24 anonim válasza:
Mégis minek?! 14 éves vagyok és én is csak spirált néha szemöldökport szoktam használni szerintem ez nagyon sok!
19/24 anonim válasza:
Első, k.vára pont hogy nem sok ennyi smink, ha érted, mire gondolok :D
Kérdező, én 12 évesen annyit "sminkeltem", hogy bementem a fürdőbe, elcsentem anyukám cuccait, játékból próbálkoztam sminket feltenni magamnak, és azt játszottam, hogy anyuka vagyok. De rendesen az utcára minek? Kiröhögtek volna. Hidd el, téged is kiröhögnek, ha nem a szemedbe, akkor a hátad mögött.
20/24 anonim válasza:
Meddig kurvul meg a mai gyereksereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!