Mentazöld ruhához milyen színű rúzst használjak?
Szóval, esküvőre megyek (a menyasszony tanújaként), a ruhám mentazöld lesz ( [link] A hajam középbarna, a szemem barna, a bőröm alapvetően világos, de kicsit szolizok előtte, mert nem akarom, hogy nagyon sápadt legyek. A sminkem többi része nude lesz (hétköznapokra is csak enyhe színt adok az arcomnak + szempillaspirál, esetleg szájfény, így nem akarom most sem túlzásba vinni), a hajamban pedig krémszínű rózsa lesz.
Ehhez milyen színű rúzst javasoltok? Árnyalat vagy pontos típus is jöhet :) Köszönöm!
27N
Köszönöm :) ez szép szín, és ilyesmi rúzsom van is.
Matt vagy fényes lenne jobb?
A link kattintva nem jó, de kimásolva igen, ahogy látom az a gond, hogy zárójelbe raktam, és a hátsó zárójelet a link részének veszi.
deszép az a ruha *-*
egyetértek az 1.-vel valami olyasmi rózsaszínes jó lenne. szerintem ne válassz nagyon erőset, már csak a ruha meg az alkalom miatt se.
Első vagyok. :)
Én inkább a mattot választanám, de kipróbálhatod a fényeset is, hogy melyikkel jobb az összhatás.
Köszönöm a segítséget, mindenkinek ment a zöld pacsi :)
A ruha nekem is nagy szerelem :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!