Ha kicsi, vékony szám van, akkor milyen rúzst használjak? Milyen színek állnak jól?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, akinek nincsenek dús, szép ajkai, azok ne is nagyon hívják fel a figyelmet a szájukra. Nekem kicsi, vékony szám van, de valami színt szeretnék használni. Milyen tippeket adnátok? Milyen színeket használjak és milyen színeket kerüljek?2015. márc. 16. 16:46
1/6 anonim válasza:
Szerintem sem kellene vörös, vagy erős piros színt használnod..inkább válassz világos, natúr, rózsaszínes rúzsokat.;)
2/6 anonim válasza:
a világos, szád színével megegyező nude, természetes szín optikailag nagyítja az ajkakat. rúzsozás előtt kend be carmex ajakápolóval, ez mentolos, kicsit duzzasztja az ajkakat, majd egy puha törölközővel óvatosan dörzsöld át a szádat. ezzel leradírozod az elhalt hámsejteket, szebben fog mutat majd a rúzs, és vérbőséget okoz, kicsit nagyobb lesz a szád. : )
nekem sincsenek nagy, dús ajkaim, de kicsi, közepesen vékony, de a vörös rúzstól valahogy mégis nagyobbnak tűnik.
3/6 anonim válasza:
szerintem bármilyen színt használhatsz. láttam már több lányt is vékony szájjal, akinek jól állt a piros is. lehet neked is jó lenne.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindegyik választ! kedves második, azt az ajakápolót hol lehet beszerezni?
2015. márc. 17. 11:07
5/6 anonim válasza:
tesco, müller, rossmann, asszem dm is forgalmazza. de érdemes müllerben venni, mert ott csak 600 ft körüli áron van, mindenhol máshol 1000 ft.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2015. márc. 17. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!