Mit gondoltok a virágos fejpántokról?
Figyelt kérdés
Már elég sok mindenkinek van..Szerintetek tömegdivat lett? Nektek tetszik? Van nektek? Ha igen, akkor milyen? :)2015. máj. 6. 16:58
1/4 anonim válasza:
Inkább strandra vagy fesztiválra. Egyik csoporttáresamon nagyon szerencsétlenül áll..
2/4 anonim válasza:
van akin jól áll és a stílusához is illik, rajtuk tetszik
nekem nincs, mert magamon már nem tudnám elképzelni, hozzám nem passzolna úgy
3/4 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, túl gyerekes, meg nem is szép :/
F
4/4 anonim válasza:
Egy fesztiválra még oké, mert ott lehet laza az ember és poénra lehet venni. De szimplán az utcán még csak elrettentő példákat láttam. Igénytelenül felkócolt hajjal, erőltetett lazasággal meg tipikus buta-flegma arccal társul, szóval ha meglátom valakin, már alapból nem lesz szimpi. Egyébként nyilván tömegcucc, jajde trendi épp, szóval az összes divatbirka viseli, mintha muszáj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!