Hol tudok venni fekete rúzst? És mi ami jó minőségű (márka)? És mit gondoltok róla? (goth vagyok)
Figyelt kérdés
Nem feltétlen suliba gondoltam, ki is akadna "Klárikám" de mondjuk hétvégere, bulira jó lenne. Hol vehetek, rendelhetek?2015. márc. 3. 19:59
1/2 anonim válasza:
Miss Sporty, oké, nem a legjobb minőség, de legalább van.
MAC-ből is van, de az jóval drágább és rajtam az sem volt sokkal tartósabb. Ebay-en is lehet rendelni, azok nem tudom milyenek... lehet érdemes kipróbálni.
2/2 anonim válasza:
miss sportynak tényleg van feketéje. nekem catrice van, de régebben vettem, már nem kapható. nekem az is bejött, ha fekete szemceruzával rajzoltam és töltöttem ki a számat, mint egy ajakceruzával, tökéletes így is.
nekem bejön a fekete száj így bulikban, mindenki megnézi. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!