Elkezdtünk egy új blogot! Vélemények és építő kritikák?
Összedobottnak néz ki, a háttér szerintem förtelmes, a betűtípus/méret is lehetne jobb. Sötétebb háttér kéne, hogy olvashatóbb legyen a szöveg.
Egy csomó helyre nem raktatok vesszőt, talán egyet láttam, igénytelen. A puszi sziasztok egy üzenet végére jó, de nem blogra. (A sziasztok lányok, meg a vigyor is tök felesleges.)
A "pretty little" szavakból valami menő blogra gondolnék.
Nekem nem tetszik. Ocsmányul néz ki az oldal..
A színeknek összhangban kéne lenniük. Valami szép csalogató szín kéne.
Ez már egy szép blog:
A tietek nem...
Ahogy elnézem, tegnap dél óta sikerült valamit kalapálni a blog külsején (most rózsaszín-fehér), ez már egészen működőképes.
Viszont az előttem levő nagyon szépen megfogalmazta: nem vagytok kellőképpen felkészülve egy ilyen blog működtetésére. A sminkről nem tudok nyilatkozni, de:
- a mondanivalótok abszolút nem összeszedett
- a nyelvhelyesség csapnivaló
- és a képek minősége is.
Ráadásul ha megnézitek a fotókat:
- a kisebbik hiba, hogy a modelletek bőre pattanásos (2 mozdulat kijavítani photoshopban)
- a nagyobbik, hogy kritikán aluli állapotban van a szemöldöke. Nem tudom más hogy van vele, de akinek ez nem tűnik fel (legkésőbb akkor, amikor a számítógépen meglátja nagy méretben a dolgot), attól én nem szívesen fogadok el szépségápolási tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!