Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem is igazi ezüst a gyűrű, ugye?

Nem is igazi ezüst a gyűrű, ugye?

Figyelt kérdés

Kaptam a barátomtól egy ezüst, swarowski kövecskékkel kirakott gyűrűt.

Amikor megkaptam meg azóta is párszor emlegette hogy nem egy olcsó gyűrű volt, meg hogy ez igazi ezüst igazi swarowskikkal stb.

Viszont már vagy 100x mostam benne kezet, és még egyáltalán nem kezdett el feketedni meg semmi baja nincs, az ezüst nem kezdett volna már el feketedni?

Nekem nem fontos hogy ezüst legyen a gyűrű igazi kövekkel, csak akkor miért mondta ezt egy csomószor.

2015. máj. 5. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem feketedik be az ezüstgyűrűm, amit folyamatosan hordok, pedig tényleg ezüst :D

Ha folyamatosan hordod és folyamatosan mosod benne a kezed, akkor nem is fog befeketedni. Ha elteszed az ékszeresdobozba fél évre, akkor fog.

Egyébként le tudod ellenőrizni, mert az ezüstön van belül fémjelzés.

2015. máj. 5. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
megnéztem, tényleg van benne valami kis vésés:D
2015. máj. 5. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, ugye :D
2015. máj. 5. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
3 szám van benne, az ezüst jelzése a 925
2015. máj. 5. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ennek 3-as a vége az tuti, a másik két szàmjegyben nem vagyok biztos, annyira aprók

Illetve a màsodik az egy 2es

Az első meg szerintem 6os de abban nen vagyok biztos

2015. máj. 5. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
925 az, csak fordítva nézed. Ha meg bizsu lenne lekopna róla az ezüstözés.
2015. máj. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!