Ebayről vásárolt gyűrű valódi ezüst? Akkor miért ilyen olcsó?
a gyűrű belsejében van egy szám s925, akkor ez elvileg ezüst?
Akkor miért ilyen olcsó? Magyarországon nagyon drágák
Ezek Kínából származó ezüst és arany színűek ékszerek divatékszerek! A felületük van csak ezüsttel vagy arannyal kezelve egy vékony rétegben.
Amúgy nagyon szép ékszereket lehet rendelni Kínából, tényleg fillérekért és csak a "szakértő" mondja meg róla, hogy nem tiszta nemesfémből van.
Bátran vegyél és ha lekopik a felső réteg vegyél másikat!
Én magam is sokat vettem már a páromnak, aki szívesen hordja mert szépek és egyediek, nem mellesleg nem kell félteni, hogy elvaszik!, esetleg ellopják!
csak ezüstözött
számomra ócska, én az igazi ékszereket szeretem
sajnos mar ezzel is csalnak....mondjuk mivel nem?
a 925 azt jelenti, hogy a termek 92.5%ban ezustot plusz 7.5%ban valami mas femet tartalmaz.
De ez az olcso bizsukra nem igaz, ezek az ekszerek csak a feluletukon vannak vekonyan bevonva ezusttel... vagyis atvernek.
en is veszem oket mert szep, egyedi, de kb. 3-5 havonta le is cserelem, mert lekopik a reteg es latszik az alatta levo csunya szinu fem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!