Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon szemceruzáról?

Figyelt kérdés
a rendes ceruza, nem a kicsavarós.

2015. máj. 5. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
krémmánián keress rá
2015. máj. 5. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 1-szer volt nem vált be. Nem fogott jól vastag volt és a standard hegyezővel nem lehetett kihegyezni, kellett vplna venni hozzá külön avonos hegyezőt. ELeve az Avonos cuccok pocsék minőségűek.
2015. máj. 5. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy fekete van, a másik végén egy satírozóval, a hegyezéssel nem volt gond viszont kicsit kemény a ceruza, mielőtt használom az ujjaim közé fogom, hogy kicsit krémesebb legyen. Egyébként az előző válaszolóval nem értek egyet, persze nem mindegyik avonos termék jó, de nekem elég sok van, rúzsok, szemhéjpúderek leginkább, és semmi gond nincs velük.
2015. máj. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!