Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mijen smink cuccok vannak?

Mijen smink cuccok vannak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és néha nagyon csunya és pattanásos az arcom!!!
2015. máj. 5. 05:39
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Alapozó, korrektor, XXL szempilaspirál, rúzs és fekete tus.
2015. máj. 5. 07:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor alapozó, korrektor, púder. Jó minőségűt vegyél. (Rimmel, Astor, vagy még drágább).

Ha hazaérsz egyből mosd le.

És mást is használj az arcodra, vmi pattanások elleni dolgot, én ehhez nem értek mivel hálas istennek sose volt ilyen gondom. Remélem neked is mielőbb megoldódik.

Kozmetikustól vagy bőrgyógyásztól kérj tanácsot, hogy lehetne eltüntetni őket.

Minden jót!:)

2015. máj. 5. 07:32
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

előbb tanulj meg írni, aztán sminkelj.

amúgy meg ez a kérdés úgy hangzik, mintha egy 8 éves kérdezte volna, nem egy 17 ..

2015. máj. 5. 09:00
 4/4 anonim válasza:
Esténként lefekvés előtt tonikkal kendd be az arcod (vattapamacsra rakj rá és töröld át vele az egész arcod) Vagy házilag a kamilla teát ajánlom ilyenre. Megfőzöd és áttörlöd vele az arcodat, mint a tonikkal. De szerintem egyszerre csak egyet használj! Vannak pattanásleszárító krémek amiket este és reggel is lehet az arcodra kenni a pattanásos helyre. Ezeket netről lehet rendelni, de biztos lehet kapni Dm-ben vagy Rosssman-ban is.
2015. máj. 5. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!