Essence vagy Oriflame vagy Avon vagy esetleg milyen más márkájú smink cuccok a legjobbak? És mennyi az áruk?
Az avonbol ne rendelj spiralt!!!! Én 3x elkövettem ezt a "hibat" es az összes egytől egyig sz*r volt. Alig volt benne festék, a kefejen semmi ször nem volt, ezáltal csak osszeragadtak a pillaim.. Illetve a colortrendes koromlakkot se szeretem, 1 nap után lepattog. Emellett a saját avonos koromlakkok illetve szajfenyeket nagyon szeretem. A koromlakkok 700-800 körül vannak a szajfenyek is, de merettol függ. Az essence-t imádom. Volt tőlük lakkom, elég sokáig bírta, az oriflamebol csak egyszer rendeltem, de hasonló az avonhoz, talán annyi h több természetes anyagot tartalmaznak.
Én a catrice es a lovely szempillaspiraljaiert vagyok oda:)) ezek nem is drágák, viszont nagyon jók. Szajfenybol pedig a miss sporty.:) ezeket használom csak.:) remélem segítettem.:)
Szerintem a Max Factor, Maybelline, L'Oreal, Astor a legjobb drogériás vonalon, egyébként pedig Mac, Bobbi Brown, IsaDora, Clinique és a Bourjois is jó. Az olcsó kategóriás márkák közül talán még a Catrice-ra mondom, hogy oké, de az Essence szerintem inkább a kísérletező tiniknek való, nem is annyira minőségi és megbízható - szerintem legalább is.
21l
nekem viszont nagyon bejöttek az avonos szempillaspirálok viszont az avonos körömlakkok nekem nagyon rosszak...minimum 3 rétegben kell felvinni hogy legyen valami színe és másnap már le is pattog, valamint hihetetlenül lassan szárad. Avonból én csak szempillaspirált és rúzst szoktam rendelni. Orfilame szerintem nagyon jó márka nagyon szeretem a szemöldökkészletét, a szempillaspiráljait és a tusait. Essence nagyon olcsó de nagyon jó minőségű márka, nemrég vettem tőlük egy tust nagyon szép és tényleg vízálló nem csak ígéri hogy az. én még nagyon szeretem a Maybelline-t illetve az NYC. körömlakkmárkának nekem a Moyra illetve az Aden vált be. Egyébként én az össze Aden termékkel meg vagyok elégedve! :)
Remélem segítettem :)
Én 8 éve avont használok! Mind a szempillaspirálokkal, mint pedig a szemhéjpúderekkel, BB krémmel, szájfényekkel, szemceruzákkal elégedett vagyok!
A Color Trend a fiatalabb, tinédzser generációnak kitalált fajta, sok színnel, de nem a legmagasabb minőséggel, bár sokan erre esküsznek!
Az Avon Color termékei nagyon jók, évek óta ezt használom, árban pedig minden elérhetőbb, mint egy drogériában!
Volt Maybellin szempillaspirálom, imádtam, de semmivel sem tudott többet 6000-ért mint az avonos 1200-ért (- tanácsadói kedvezmény)
Ne utolsó a 100%-os Avon garancia, szóval nem veszíthetsz semmit sem!
Termék és bőr függő...
Pl az avontól van nagyon kaki és nagyon jó minőségű termékem is, de az ismerősömnek tökéletesen működött az, ami nekem rossz volt...Vagy agyondicsért oriflame rúzs, amit én kivágtam a kukába két használat után, mert tönkretette az ajkaimat...Az essence pedig olyan olcsó, hogy igazából én úgy állok hozzá, hogy ennyiért a sz** is megéri, és általában pozitívan csalódok benne...:)
Szerintem nem lehet ezt így kijelenteni, hogy ez vagy az a legjobb...(Számomra speciel a sleek termékek az abszolút csodaszerek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!