Mennyire kell félnem a tragus piercingtol? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szovak en is szeretnek tragus piercinget, de eddig annyi rossz dolgot olvastam rola, ami egy kicsit elborzasztott. Viszonz nagyon tetszik es h egy kos lelket ontsek magamba,le tudnatok irni h nem gyulladt be nagyon vagy h gykrsan gyogyult vagy h nem volt neketek semmki para vele. A net tele van negativ dolgokkal es tenyleg ennyire veszeles es rossz?2015. ápr. 30. 23:00
1/1 anonim válasza:
Pc-kel ez van. Sokan érzékenyek rá, sokaknak elszúrják, én is csak azt hallom, hogy begyullad, hetekig kenegetik, aztán ki kell venni, mert csak rosszabbodik. :D Igen le akarlak beszélni róla, szerintem szebb nélküle a fül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!