Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti szoktatok vásárolni a...

Ti szoktatok vásárolni a MAC-ből, és mit?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 22:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A MAC világszerte egy favorit az,hogy magyaroknál esetleg többségben van a kontra társulat az ,nem egy internacionális statisztika.
2015. ápr. 15. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:

kinek ez, kinek az jön be.

és az tényleg jelent valamit, hogy a sminkesek általában mac-kel dolgoznak.

nekem van mac, bobbi, lancome, dior rúzsom is, ebből a mac és a bobbi érte meg igazán az árát, mert nagyon tartósak. a mac matt és a drogériás rimmel matt rúzsban is nagy a különbség, a mac sokkal tartósabb, pedig már a rimmelt is imádtam. szerintem is jó ár-érték arányban a mac, pláne, ha a külföldi árát nézzük.

szerintem sok embernek van ellenérzése a mac-kel kapcsolatban, mert fel lett kapva a márka pár éve. de attól még elég jó.

2015. ápr. 15. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, MAC rúzs ára európai országban 18 euró ami bizony 300 árfolyammal számolva (300x18=5400) ebből az árból sokszor lejön 30% engedmény ami minden felsőkategoriás sminktermékre vonatkozik. Így már 14 euróért megkaphatom a MAC rúzst ami 4200 forint.

Lehet hogy neked bejönnek a termékei,de másoknak nem. A rúzsok egyfajta bizar illatától rosszul vagyok. Nem is tetszenek a rúzsok színeinek nagyrésze, túlságosan élénkek vagy furcsa állagúak számomra. Sokkal könnyebben találok a Chanelnél rúzst mint mondjuk a MAC-nál. Az a bizonyos piros rúzs ami agyagos R.W. számomra viselhetetlenül élénk ezért nem is passzol a stílusomhoz. Ha ajándékba kapnám akkor tovább ajándékoznám vagy eladnám a krémmáninán inkább. Az alapzóinak olyan borzalmasan csúszos állaga (sok szilikon miatt) van hogy nem szeretnék benne még egy órát sem lenni. Van egy highlitterük ami jó,de találtam jobbat is amibe diszkréttebb csillámok vannak és egész arcra is hordható.

Vannak akiknek ez a márka nem jön be egyszerűen, mivel más a stílusa vagy nem alkalmazkodik a bőréhez. Lehet hogy neked ez furcsa,de van ilyen az életben. Nem mindenki dob egy hátast a MAC termékeitől. Nekem sokkal elegánsabb,egyszerűbb és visszafogotabb a stílusom amihez mondjuk egy R.W. vagy egy élénkebb matt rúzs nem passzolna. Ezért is vásárolok olyan cégektől amiknek a termékei a stílusomhoz közelebb állnak.

2015. ápr. 15. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Amugy a Chanel minőségileg a MAC felett van sokkal. Az ára is magasabb (egy rúzs 30 euró körül van) az egész világon. Nemzetközi repülötéreken, áruházakban találkozhatunk mindig Chanel kozmetikumokkal. Minőségileg soha de soha nem volt panaszom Chanel,Estee Lauder, Clinique,Clarins termékre. A Diort nem igazán szeretem és az YSL termékeit sem részesítem előnyben. A MAC-nál még a pirosítók amik jobbak de abból is kell válogatni a megfelelőt.
2015. ápr. 15. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Alapozót, korrektort, púdert nem próbáltam tőlük, mert sajnos nem élek olyan életszínvonalon, hogy megengedhessem magamnak, hogy ennyit kiadjak olyan termékekért, amelyeket rendszeres használat mellett min. félévente, de inkább negyedévente cserélnem kell.

Teljes áron eddig még nem vettem egyéb MAC terméket sem, csak interneten üzleteltem (személyes átvétellel) - és tudtam, mire kell figyelni, hogy tuti ne kapjak hamis terméket. Ez alapján azt tudom elmondani, hogy az ásványi pirosítóik, bronzosítóik nagyon jó minőségűek, a szájfényeik viszont nem nagy durranások. A rúzsokat még nem próbáltam, de szagoltam... hát... ez nyilván egyéni ízlés kérdése, akik szeretik az édes, vaníliás illatokat, azok imádni fogják, én kb. sugárban tudnék hányni az ilyen émelyítően édes, cukros, sült illatoktól, ha nem a konyhában érzem őket.

2015. ápr. 16. 21:44
 16/17 Relaxed válasza:
Szerintem meg az egyik legjobb kozmetikum. Naluk talaltam meg vegre azt az alapozot amitol nem sarga lesz a borom, es masnapra nem tiszta ragya.
2015. ápr. 17. 23:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Rúzsokat. Most a Flat Out Fabulous a kedvencem, de néztem már az Impassioned-öt, és akarok valami nude-ot is.
2015. ápr. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!