Ti szoktatok vásárolni a MAC-ből, és mit?
Nem.
Mert nem szeretem a rúzsaikat, számomra túlságosan büdös a szagúk és az állaguk illetve a színeikkel is gondjaim vannak.
Nem szeretem az alapozóikat,tavaly épp alapozót kerestem egy hónapon keresztül és betértem az üzletükbe kiprobálni a MACokat is. Hát egyiktől vakaroztam, másik pedig olyan volt hogy rohantam lemosni. Nem jók sőt a bőrt is tönkreteszik hosszútávon.
A pirosítóik szépek, de a sok szilikon miatt amit tartalmaznak távoltartóm magam.
Van 1-2 dolog ami jó: kontúrceruza,highlitter púder. De ezek is annyira túl vannak árazva hogy inkább nem vettem. Évekkel ezelőtt még vásároltam több terméket is tölük mára visszont kiszerettem a márkából. Egyetlen jó dolog náluk hogy 6 üres csomagolásért lehet választani egy rúzst tölük. Ezt értékelem :)
Mostanában inkább Chanelt, Clarinst, Cliniquet vásárolok és néhány német natúrkozmetikum márkának a sminktermékeit a Müllerből. Sokkal olcsóbbak és fényévekkel jobb az összetételűk mint a MAC-nak.
Biztos van akinek tetszik a MAC,de nekem nem jön be, leginkább a kedvezőtlen összetétel és az árai miatt. Nem beszélve arról hogy Magyarországon picit drága is a nemzetközi MAC árakkal összehasonlítva.
24/L/BP.
1-es vagyok.
Persze a Chanel,Clarins is drága de sokkal jobb a minősége mint a MACnak és a termékek összetételét tekintve is barátságosabbak. Nem tartalmaznak annyi szilikont és egyébb mesterséges összetevőt. Sokkal gyönyörűbb színekben lehet kapni a termékeiket és a csomagolásuk is exkluzívabb. A MAC inkább tucatmárka lett, a tinilányok kedvence. Kijelenthetem hogy a natúrkozmetikumok is a MAC minősége felett teljesítenek magasan csak nincsenek annyira agyonhipolva. A plussz pedig az hogy sokkal olcsóbbak.
néha igen. rúzsokat, pirosítókat vettem eddig, bejöttek. de az nekem is zavaró, hogy külföldön olcsóbb, mint itthon... pl. egy rúzs csak 4000 ft körül van kint, magyarországon meg 6000 ft.
én is figyelni szoktam az összetevőkre, de szerintem a mac még elfogadható. bár én nem vagyok natúrbúza, nincs bajom a szilikonokkal sem. egyébként sok más márkát is használok, olcsót, drágát egyaránt.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!