Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendszeres napi használattal...

Rendszeres napi használattal a 3 hónapos kontaktlencse valóban ki bír 3 hónapot?

Figyelt kérdés
ColourVUE 3 hónapos színes kontaktlencsét szeretnék venni, csak nem tudom, hogy mennyire ígéretes, ugyanis eddig csak havi lencséim voltak. Köszönöm előre is a válaszokat/tapasztalatokat!

#kontaktlencse #CoolBlue
2015. ápr. 11. 20:22
 1/3 anonim válasza:
mennyivel jön ki olcsóbbra mint a havi? szerintem azért három hónap alatt lehet, hogy elszakadhat meg egy két dolog szerinte bele tud rakodni amit az ápolófolyadék nem biztos, hogy ki tud szedni
2015. ápr. 11. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
A havi nekem 22 ezerbe kerül fél évre, ez pedig csak kb 12 ezer lenne. (folyadék, és a hozzátartozók nélkül)
2015. ápr. 11. 20:31
 3/3 anonim válasza:
22 ezer fél évre? A lencsek.hu és az eoptika.hu oldalakon nézz körül.... Sokkal olcsóbb, mint boltban, szemésznél vagy optikában. Csak meg kell adnod a dioptriát, görbületet, típust stb.
2015. ápr. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!