Hová tűnik napközban az arcomról az alapozó?
Figyelt kérdés
Haználok alapozót, korrektrt és púdert is, mert nincsen szép bőröm, nagy foltos, de már dél körül azt veszem észre, hogy sehol sincs, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi smink. mivel tudnám jobban fixálni? vagy tényleg óránként javítgani kellene?2015. ápr. 4. 18:43
2/9 A kérdező kommentje:
az tényleg jó?
2015. ápr. 4. 18:58
3/9 anonim válasza:
A sminkesek akiknél eddig jártam, mindig azzal fixáltak, és egy egész napot kibírt a smink.
4/9 anonim válasza:
a sminkfixáló spay-ről : nyilván van belőle jó és rossz fajta.Sminkből is van jó és rossz márka,ruhából is stb...de én az avonosat ajánlom mert az tényleg tartós.
5/9 anonim válasza:
szeritem beszívja a bőröd. használj primert, akkor nem fogja. : )
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2015. ápr. 4. 20:22
7/9 anonim válasza:
Primert használj alapnak, és alapozóból is jó fajtát, ne valami olcsó 2000 ft-os vacakot.
8/9 anonim válasza:
2000 ft-os vackot? akkor az annál is olcsóbbra mit mondanál? ami drága, az nem feltétlenül jó... nekem is volt már estée lauderem meg clinique-m, mégis a rimmel vált be legjobban, pláne hogy náluk legalább van igazán világos szín is...
9/9 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 4. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!