Oriflame vagy Avon?

Figyelt kérdés
Melyiknek jobb a minősége, árban milyenek stb..

2015. ápr. 2. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Igazság szerint egyik sem éri meg.
2015. ápr. 2. 18:53
 2/5 anonim válasza:
A fszom.
2015. ápr. 2. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő pocsék, a termékek összetevőitől már akkor rosszul leszek, ha ránézek, ráadásul tele vannak nyomatva mesterséges illatanyagokkal, talán jobban is, mint az átlag bolti cuccok.

Régebben nagyon sok ilyen terméket használtam, aztán szerencsére észbekaptam.

Egyetlen egy termékre mondom azt, hogy jó, az egy Avonos tökfekete körömlakk, de már meg nem mondom, hogy melyik fajta. Csak emlékszem, hogy egy hétig fenn maradt a körmeimen, amin meg is lepődtem.

2015. ápr. 2. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
van néhány jó cuccuk, és sok gagyi, szerintem eléggé túlárazottak. drogériákban általában olcsóbban jutok jobb minőséghez.
2015. ápr. 2. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Oriflame egy fokkal jobb, de mindkettő túlárazott és vacak minőség. Boltban jobbakat lehet venni, jobb áron.
2015. ápr. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!