Melyik a legjobb essences szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Illetve, hogyha valaki próbálta már a lash princess spirálokat akkor arról mi a véleménye? A zöld vagy a rózsaszín a jobb? Előre is köszi a válaszokat. :)2015. márc. 29. 18:34
1/2 anonim válasza:
Sajnos hogy melyik a legjobb, abban nem tudok segíteni, mert nem igazán vásárolok tőlük spirálokat, viszont a sima rózsaszínes lash princess megvan nekem. Használható, a keféje nagyon jó lenne, de rengeteg festéket felvesz, használat előtt mindig le kell törölni róla, mert amúgy undorító pillákat csinál. Nem tudom miért imádják sokan, szerintem nem éri meg az árát, 1200 körül vannak sokkal jobbak.
2/2 anonim válasza:
én a rózsaszínt használtam, de szerintem nagyon rossz. rengeteg festéket vesz fel, ha leszedek belőle, akkor is tapaszt, és potyog egész nap, a fele a szemem alatt landon.
de az i love extreme spirál az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!