Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Körmös blog. Mi a véleményetek...

Körmös blog. Mi a véleményetek a blogomról? Esetleg miben fejlődhetnék még?

Figyelt kérdés
Negatív és pozitív kritika is jöhet, de ha kérhetem kulturált formában :)

2015. márc. 29. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát kislányom, ha nem bírod a kritikát, miért kérdezel? Talán inkább el kéne ezeken gondolkodni. Láttál már igényes, szép, összeszedett beauty blogot? Hasonlítsd már össze ezzel.

A fényképek minőségét én még elnézem, pont azért, mert nem lehet mindenkinek profi gépe.

De a helyesírás azért más egy fórumon, ahol ír az ember 8-10 sort és elküldi esetleg néhány félreütéssel, de azért aki blogírásra adja a fejét, az használjon már egy helyesírás ellenőrzőt és figyeljen oda, hogy mit ad ki a kezei közül.

A minden-mondat-végén lévő hangulatjelek gyerekesek és irritálóak. Nem kell azzal jönni, hogy "A hangulat jel azt szolgálja, h ne legyen túl sótlan/tárgyilagos.", mert egy blog az nem chat, hogy telenyomd smájlikkal. Láttál már olyan könyvet, ami hangulatjelekkel van tele?

Ezek nem kákán a csomó, nem lealacsonyítók, de ha kinyitok egy igényes blogot és mellé kinyitom ezt, akkor egyértelmű, hogy melyiket fogom tovább olvasni.

Nem tudom mit képzelsz magadról, hogy így leganézol másokat, ha itt állnál melletem, akkor is azt mondanám, hogy ez minden, csak nem szép, nem jó. És talán ha mindenki szerint rossz, akkor el kéne gondolkodni, hogy "lehet, hogy tényleg az?".

Nem hisztizni kell... Mert ez az utóbbi hozzászólásod az, hiszti.

2015. márc. 30. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de amit írtam, az se nem lealacsonyító, se nem a kákán csomót kereső. Egyszerűen tényleg körmös körökben mozgok már nagyon rég, így rengeteg magyar és külföldi körmös blogot követek, ahol minimum, hogy helyesen ír az ember. Nem nagy cucc, bedobod Word-be a kész szöveget és a hibák jelentős százalékát aláhúzza, kijavítod és ennyi. Az hagyján, hogy nincs mindenkinek profi gépe, a képek minősége még oké, de a stílus meg a helyesírás, illetve az összkép azt sugallja, hogy igénytelen.

Ezen lehet hisztizni, meg el lehet fogadni, ha nem bírod a kritikát, akkor ne tegyél fel kérdést. Mellesleg ha ezen múlna, én a szemedbe is megmondanám, hogy bocs, de ez igénytelen.

Értem én, hogy fűt a vágy, hogy jó legyen, meg jó blogot írni, de érdemes elgondolkodni azon, hogy ha megnyitsz pár körmös blogot, valószínűleg te is látod a hibákat, amiknek a 90%-át ki tudnád javítani, ha minden bejegyzésre negyed órával több időt fordítanál.

Felesleges ezen hisztizni, inkább legyen kevesebb bejegyzés, de azok igényesek, szépen eligazított szöveggel, egyszerű háttérrel, hogy jól olvasható legyen. Nézegess körmös blogokat, ahol láthatod, nagyjából mi az, amire figyelni kell, aztán tedd hozzá a saját stílusod háttér, színek, fejléc terén.

Az meg, hogy itt leganézol embereket, komolyan a legalja.

2015. márc. 30. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:

"Ja és nektek melyik poros kis fiókotokban van 100 ezres gép a tökéletes fotók készítéséhez? Na ugye." Az íróasztalom tetején. A makroobjektív van a fiókban. (És basszus, még csak blog se írok!)

Egyébként meg:

1. A kutya se kérte, hogy vegyél több százeres gépet. Arról van szó, hogy vegyél az OBIból 2 db LED-es spotlámpát, és ismerkedjél meg a kompozíció, fehéregyensúly, színhőmérséklet kifejezésekkel. Tapasztalatból mondom, már az is sokat lendítene a képeid minőségén.

2. A műkörmözés egy vizuális műfaj. Ha neked ez ekkora megterhelést jelent, akkor ne csináld.

Erről még nem volt szó, de az ÖSSZES normális minőségű képed lopott. Persze nem egyedi, szellemi termék, de legalább annyi gerinc lehetne benned, hogy egy forrásmegjelölést odabaszol...

2015. márc. 30. 21:15
 14/16 A kérdező kommentje:
De komolyan,egy élmény volt <333 :3
2015. ápr. 2. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Na, ez meg nekem volt nagy élmény:

"rengeteg pozitív vissza jelzést kaptam priviben,és a baráti és felebaráti körből is"

:'DDDD

Tizenéves kis taknyoktól mit vársz? Pont olyanok, mint te :DDD

2015. ápr. 2. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom, hogy én hogyan látom a blogodat.

Megnyitom, és "jó ég". Ez a legelső reakcióm, és nem bántásból mondom, de így nem fogsz látogatókat az oldaladra vonzani, mert iszonyúan olvashatatlan az egész.

Ne próbálj meg mindenféle hátteret és sablont ráhúzni, ha nem tudod szépen megszerkeszteni a honlapot. Egy blognál a legfontosabb szempont a minőségi tartalom mellett a kinézete. A szövegdobozon egy kicsit szélesíts, mert így nagyon keskeny. A fejléc sem a legszebb, nagyon pixeles, keress valami nagyobb felbontású, jobb minőségűt.

Ps: közben rájöttem, miért olvashatatlan az oldalad, mert ide a mobilverziót linkelted, amit gondolom nem optimalizáltál, figyelj erre is. Manapság sokan látogatják tabletről-telefonról a blogokat. Szóval figyelj a linkelésre is ;) A sorkizárt szövegre is.

2015. jún. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!