Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok 'SZTK' keretes...

Hol tudok 'SZTK' keretes dioptriás szemüveget csináltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elromlott a szemem,és szemüveg kellene rá. Hol lehet olyan 'SZTK' keretes szemüveget csináltatni(Lehetőleg Budapesten) , ami dioptriás? És nagyjából mennyiért? Köszönöm!:)

2015. márc. 24. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már minden ilyen üzletben lehet olyan keretet venni.
2015. márc. 24. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyik nagy optikában van ilyen típusú keret, körbe kell nézni.

A szemüveg meg egy drága dolog, szóval sokba fog kerülni, tükröződésgátlós lencsével alsóhangon számolj 25-30 ezer forinttal, de ennél jóval több is lehet.

Egyszer csináltattam olcsóbban, kb. 18 ezerért egy sufnioptikában, de nagyon nem érte meg. Én nem tudom, milyen lencsét tettek bele, de fél év múlva már látszódtak rajta a nagyon vékony karcok, pedig normális kendővel tisztítottam. Kicseréltettem a lencséket a Vision-ben másfél éve és érdekes módon nincsenek rajta karcok, pedig ugyanúgy tisztítom.

2015. márc. 24. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, az árakkal tisztában vagyok :/ Van egy szemüvegem amit 4 éve csináltattunk, 22.000 forint volt.. Azóta szemészeten sem voltam, és nem hordtam a szemüvegem, szóval a szemem sokat romlott..
2015. márc. 25. 06:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most csináltattam új szemüveget és nagyon sok ilyen keretet láttam. Ha van a környéketeken opti markt, na ott millió van az ilyen vastag keretesből.
2015. márc. 25. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 27. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!