Lányok, ti szeretitek a pasikon a friss, citrusos jellegű illatokat?
#1: persze, a citrusos jelleg nem is jelent feltétlenül citromot, én amit most konkrétan kinéztem magamnak az ez: [link]
aminek a főbb jegyei a narancs és vérnarancs. örülök hogy tetszenek az ilyen illatok, köszi a választ :)
#2: jaja a fűszeresek nekem is a kedvenceim de nyárra túl erős és fullasztó (szerintem) egy erős, fűszeres férfi parfüm. nyárra szeretnék valami frissebbet, köszi neked is a választ :)
Persze. :)
A párom többféle minőségi parfümöt használ, a Boucheron-on kívül mind friss, citrusos-fás illat.
A kedvencem a Hermés - Terre D'Hermes (citrusos-fás) és az Armani - Acqua di Gio, ami elég könnyed illat, tipikusan tavaszi-nyári, mert nagyon friss, könnyed. :)
Van még az Armaninak egy szerintem alap parfümje, a Code, ezt szokták szeretni a páromon nagyon, az is eléggé friss, kicsit elegánsabb illat mondjuk, nem feltétlenül citrusos, ahogy az Acqua di Gio sem, de szerintem egy szaglászást megér a Douglasban. :)
Tetszik mindkettő.
De jó a változatosság. És nyáron jók a frissebb illatok.
köszi nektek is a gyors és hasznos válaszokat!:)
#4: most jöttem a douglashból :D az armani code-ot nyilván ismerem már régóta, tényleg nagyon jó és időtálló parfüm de most direkt valami 'nagyonnyárit' keresek :D
az aqua di gio-t is próbáltam, nem rossz de nekem az előbbi válaszomban linkelt illat jobban bejött szóval ez kiesett. a terre de hermes-t viszont nem ismerem de köszi a tippet, a legközelebb megszaglászom azt is amikor benézek.
#5: köszi neked is a választ, akkor kezdtem megnyugodni hogy jó ötlet nyárra valami frissítőbbet és könnyedebbet beszereznem :D
Ne csak a citrusos ne , bocsi de nekem arról mindig a légfrissítő jut eszembe :P
Én amiért oda vagyok télen nyáron az a Police To Be nem egy nagy márka szerintem de nekem ez az igazi férfias illat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!