Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, ti szeretitek a...

Lányok, ti szeretitek a pasikon a friss, citrusos jellegű illatokat?

Figyelt kérdés
vagy maradjon egy férfi annál az illatnál amit már megszoktatok rajta? jelenleg one million-t használok, szokták is dicsérni (bár tudom, eléggé tucatillat :D), de túl fűszeresnek érzem és nyárra szeretnék valami frissítő, citrusos illatra váltani. szerintetek jó ötlet, szeretitek az ilyen illatokat?

2015. márc. 24. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van benne citrus jó, én is szeretem, de ne a citrom harsogjon benne - arról mindig más jut az eszembe.
2015. márc. 24. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a fűszereset annyira nem csípem, de ha jó az illata akkor megtudok bolondulni érte :D Citrusos is jó! Nekem jobban bejön mint a fűszeres
2015. márc. 24. 11:17
 3/9 A kérdező kommentje:

#1: persze, a citrusos jelleg nem is jelent feltétlenül citromot, én amit most konkrétan kinéztem magamnak az ez: [link]

aminek a főbb jegyei a narancs és vérnarancs. örülök hogy tetszenek az ilyen illatok, köszi a választ :)

#2: jaja a fűszeresek nekem is a kedvenceim de nyárra túl erős és fullasztó (szerintem) egy erős, fűszeres férfi parfüm. nyárra szeretnék valami frissebbet, köszi neked is a választ :)

2015. márc. 24. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze. :)

A párom többféle minőségi parfümöt használ, a Boucheron-on kívül mind friss, citrusos-fás illat.

A kedvencem a Hermés - Terre D'Hermes (citrusos-fás) és az Armani - Acqua di Gio, ami elég könnyed illat, tipikusan tavaszi-nyári, mert nagyon friss, könnyed. :)

Van még az Armaninak egy szerintem alap parfümje, a Code, ezt szokták szeretni a páromon nagyon, az is eléggé friss, kicsit elegánsabb illat mondjuk, nem feltétlenül citrusos, ahogy az Acqua di Gio sem, de szerintem egy szaglászást megér a Douglasban. :)

2015. márc. 24. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Tetszik mindkettő.

De jó a változatosság. És nyáron jók a frissebb illatok.

2015. márc. 24. 12:15
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi nektek is a gyors és hasznos válaszokat!:)

#4: most jöttem a douglashból :D az armani code-ot nyilván ismerem már régóta, tényleg nagyon jó és időtálló parfüm de most direkt valami 'nagyonnyárit' keresek :D

az aqua di gio-t is próbáltam, nem rossz de nekem az előbbi válaszomban linkelt illat jobban bejött szóval ez kiesett. a terre de hermes-t viszont nem ismerem de köszi a tippet, a legközelebb megszaglászom azt is amikor benézek.

#5: köszi neked is a választ, akkor kezdtem megnyugodni hogy jó ötlet nyárra valami frissítőbbet és könnyedebbet beszereznem :D

2015. márc. 24. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
se a fiukat se a citrusféléket nem szeretem
2015. márc. 24. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
nyárra friss citrusos, télre fűszeres való.
2015. márc. 25. 01:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne csak a citrusos ne , bocsi de nekem arról mindig a légfrissítő jut eszembe :P

Én amiért oda vagyok télen nyáron az a Police To Be nem egy nagy márka szerintem de nekem ez az igazi férfias illat! :)

2015. márc. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!