Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan fáj nagyon a fülbelövés?

Honnan fáj nagyon a fülbelövés?

Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy csináltatok még egy (vagy kettő) lyukat a fülembe, de azt tudom hogy onnnan fáj nagyon ahol porc van. Hol is van ez?

2015. márc. 20. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Tapintsd ki!

A porc keményebb, a cimpa puhább.

2015. márc. 20. 16:27
 2/5 Veru10 válasza:
Semmit nem lehet érezni legalább is én nem éreztem (na jó egy kicsit,nem is sírtam pedig még ovis voltam)!
2015. márc. 20. 18:03
 3/5 A kérdező kommentje:
csak eléggé para, mert nem szeretném hogy nagyon fájjon :6
2015. márc. 20. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Fülbelövés régi rugós belövővel csak a cimpába jó. (kb alsó 3 lyuk).

Porcos részre a drágább kapszulás "belövő" jó csak. Az megegyezik a piercing szúrással majdnem, mivel a gép egy tű végződésű piercinget szúr át a porcon. A tű a piercing egyik végén van, menetes, tehát le lehet tekerni.

Mivel maga a folyamat ugyan az, mint egy gyorsabb kezű piercerhez látogatnánk el, ezért lehet mondani szúrásnak.

A régebbi rugós változatokat azért hívták lövésnek, mert nagyon gyorsak voltak, szó szerint átlőtték a fülbevalót a fülön. (a fülfuratás meg azért volt így elnevezve, mert vagy a fülbevalót nyomták át a fülön, vagy egy tűt forgatva, mint egyfajta fúró.)

Szóval ha lentre akarsz, akkor menj be egy kozmetikushoz, kb 1500-3000 ft/pár a fülbelövés ára. Gyors, alig fáj. Igazából meg sem érzed, utána kicsit piros lesz és lüktethet, de úgy nem fáj, mintha szúrnák.

Ha pedig porcba szeretnék, akkor vagy Medisept kapszulás "belövővel" vagy Studex 75 kapszulás belövővel, VAGY menj el egy piercerhez és ott szúrasd át. (A piercer olcsóbb bizonyos helyeken, de jobban fáj, a Medisept drágább, de kevésbé fáj.) Viszont a porcos ékszerek gyógyulási ideje több hónap.

Remélem segítettem, kérdésed lenne írj privátban ;)

2015. márc. 21. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Azta köszönöm, ment a zöld mancs. Valószínű ha lövetek akkor az a cimpába lesz, eléggé para hogy hónapokig gyógyul, de majd még meglátom, nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!
2015. márc. 21. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!