S. O. S Mit csináljak? Nem megy át a fülbevaló a fülemen!?!?
Figyelt kérdés
Júniusba lövettem és múlt hónap közepén raktam be bizsut de begyulladt és kivettem hónap végén és most nem megy bele. Próbáltam erősebben de nem ment tovább csak fájt és még vérzett is. Mit csináljak? Előre is köszi a válaszokat. :)2014. aug. 27. 13:00
1/8 anonim válasza:
Hát, szerintem akkor benőtt ennyi idő alatt. Lyukaszd ki újra.
2/8 A kérdező kommentje:
De hiszen egy hónap se telt el azóta mióta kivettem?!
2014. aug. 27. 13:02
3/8 anonim válasza:
Ha még friss, pár nap alatt is be tud nőni. A frisst úgy értem, hogy nem több éves.
4/8 anonim válasza:
Simán be tud nőni fél nap alatt is..nekem ugyanez volt, 2 óra alatt elkezdett összeforrni, szóval újra átszúrtam rajta a fülbevalót.
5/8 A kérdező kommentje:
De még látszik a luk elöl meg hátul is. Akkor most mivan?
2014. aug. 28. 20:59
7/8 A kérdező kommentje:
Persze.
2014. aug. 30. 15:56
8/8 anonim válasza:
Az mindig fog látszani, akkor is, ha végleg benőtt. Heg.
Állandóan össze akar nőni, hiszen a DNS-ünkben nem lyukas fül van, és a test mindig újraépíti magát a DNS alapján.
Muszáj beletenni mindig valamit. Nekem lyukasztás után 6 hónapig gyógyult, és még azután is ha 2 napig nem tettem bele semmit, már hártya volt benne, amit átszakítottam a fülbevalóval, amikor betettem.
Néhány fülbevalós évnek el kell telnie, míg legalább 1 hetet kibír a lyuk összenövés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!