Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnám rábeszélni anyát,...

Hogy tudnám rábeszélni anyát, hogy hordhassak divatszemüveget? Egyáltalán való az én koromban divatszemüveg viselése?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok, 12 leszek nemsokára, és nagyon megtetszettek a divatszemüvegek. Anyának mondtam már, de ő nem engedi(még). Meg tudnám valahogy győzni, hogy hordhassak divatszemüveget? Csak otthon hordanám (szerintem), hogy ne higgyék azt, szemüveges lettem. Az én koromban lehet divatszemüveget viselni?
2015. márc. 15. 19:43
 1/9 anonim válasza:
Nem.
2015. márc. 15. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

11 évesen babázzál, vagy nézzél Disney Channelt, ne divat szemüvegért ácsingózz

Ráadásul csak otthon hordanád? Akkor mi a francnak??

Abszolút nem neked való

Majd 2 év múlva

2015. márc. 15. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán hordhatsz. Nincs ebben semmi rossz. Anyukádat viszont nem ismerem, így nem tudom, hogy hogyan beszéld rá.
2015. márc. 15. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennek csak akkor lenne értelme, ha nem csak otthonra vennéd fel... Ilyenre Én se adnék ki pénzt...felesleges dolog. Ez olyan, mintha megvenném drága pénzért a sminket és csak otthon kenném ki magam, de ha elmennék otthonról gyorsan lemosnám.
2015. márc. 15. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ülj még pár évet a gép előtt hülye kérdéseket feltéve, s majd rögtön nem csak divatból fog kelleni.
2015. márc. 16. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:

2-es: jó h nem küldöd rögtön a pelenkázóba. a 11 évesek már nem óvodások. Bár lehet h téged így neveletek, ez szomorú. Általános suliba már a legnagyobbak közé tartoznak, ahol mindenki majmolja a felnőttek viselkedését. H ez jó v nem, az kérdéses, de azért megnézem azt, aki 12 évesen babázik. A bátyám már jobban programozott akkor mint egy infós és én pedig több könyvet olvastam ki addigra mint egy átlag felnőtt sztem... (+ én is felnőttesen öltöztem sminkeltem de volt bakancsos rocker korszakom aztán mostmeg mégis, visszafogott elegáns vagyok...)

Kérdező: mindent lehet csak anyudat kell megkérdezni... de annak én se látom h otthonra hord minek? suliba stb akkor már több értlme van... nem? de mondjuk egy divatszemüveg sztem nem olyan dolog amihez feltétlen szülői beleegyezés kell szal vegyél egyet párszáz Ftért aztán hordd. Ez nem egy piercing, senki se fogja megtudni ha meg mégis csak nem csesznek le annyira érte. Egyébként meg menj el szemészhez azok olyna pénzéhesek h mindenkinek felírnak szemüveget aki betéved hozzájuk.

2015. márc. 16. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Egyértelműen túlzás volt, de ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy egy 5.es, esetleg 4.-es gyereknek nem ezzel kellene foglalkoznia. 11 évesen természetesen én sem babáztam, de nem is ilyen dolgokkal foglalkoztam. Arany középút!

Hordjon napszemüveget, az gyakorlatilag ugyanaz, és még haszna is van

Ráadásul a műanyagüveges még rontja is a látást.

Otthonra pedig milyen? Kicsúfolnának, mert szemüveges vagy? Ez is mutatja, hogy egy 5.-es lány/fiú még gyerek. Nagyon is... nem kell majmolni az idősebbeket.

2015. márc. 16. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 17. 16:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami :) Hol lehet divatszemüveget kapni?
2015. márc. 22. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!