Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudnék már készen divatsze...

Hol tudnék már készen divatszemüveget venni, melyik üzletben, városban és mennyiért?

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 18:31
 1/5 Jenzy ***** válasza:
Olyan tipikus nagy lencsés optika nélkülire gondolsz? Olyat találsz pl.a Bijou Brigitte vagy Claire's üzletekbe, de talán a New Yorker-ben ahol a kiegészítők vannak, ott is láttam már ilyesmi szemüvegeket.
2012. dec. 13. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Optika nélkülire igen, de inkább csinosabb, olyan "titkárnős félét" szeretnék ha így érthető. Nem ilyen kerek szemüvegre hanem inkább ami most divat ez vastag keretes téglalap vagy milyen :) kinézetűre :) annyira nemtom jól elmagyarázni :) de olyat szeretnék amit a titkárnők hordanak :)
2012. dec. 13. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a dioptria nélkülire gondolsz,akkor a Clarie's-ben van 1100 forintért is.
2013. jan. 29. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A Miskolc plázában, rögtön ahogy bemész van egy csomó butik meg ilyenek! én 1000 vagy 900 ft-ért vettem a sajátom! szerintem megéri!
2013. febr. 17. 10:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Hozzám Miskolc nagyon messze van. A legközelebbi nagyobb város ami jó lenne az Debrecen.
2013. febr. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!