Lehetséges, hogy valakin abszolút ne dobjon a smink?
Figyelt kérdés
Én egy ronda lány vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Rengeteg olyan videót látok ahol egy csúnya lány szépre sminkeli magát, vagy egy fiú lánynak sminkeli magát, és egy csomó sztár van akik smink nélkül csúnyák. Én hiába sminkelem magam, egyszerűen nevetséges a végeredmény, akármilyen stílussal is próbálkozom semmit nem dob rajtam, sőt még rondább leszek. Múltkor kihúztam alul a szemem és tettem fel szempillaspirált, erre megkérdezik az osztálytársaim, hogy én miért nem vagyok kifestve.2015. márc. 15. 18:10
11/16 A kérdező kommentje:
Te milyen véleménnyel lennél magadról, ha napi szinten azt hallgatnád, hogy egy ronda szar vagy?
2015. márc. 15. 21:45
12/16 anonim válasza:
Hallgatok én mást eleget ne aggódj:)
13/16 anonim válasza:
nem létezik, hogy valakin semmit se segítsen a smink
húzd ki alul felül a szemed, de inkább ceruzával. az erősebb. Ha szőkés a hajad, akkor pedig barna szemceruza
De mi nem tetszik magadon? nagy az orrod, stb?
ha küldesz privátban fotót, segítek szívesen
14/16 anonim válasza:
A smink az arcformán és a bőr megjelenésén tud segíteni. Ha előreálló fogaid vannak, azon a smink valóban nem segít. Akkor fogorvoshoz menj...
15/16 anonim válasza:
Szerintem nézz meg erről különböző oktatóvideókat neten, rengeteg van fent, vagy fordulj sminkeshez, aki jó ötleteket adhat
16/16 anonim válasza:
velem dettó ez a helyzet, nagyon ronda vagyok, a bőröm pocsék és annyi félét próbáltam már de semmi. DE azt tudom hogy a smink nem tesz jót a bőrömnek szóval nem is traktálom még ezzel is a bőröm. Egy kis alapozó (avon) és szempillaspirál és ennyi, nem javít kb semmit de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!