Lehetséges, hogy valakin abszolút ne dobjon a smink?
Szerintem menj el egy kozmetikushoz tanácsadásra, mutassa meg, hogy mivel/hogyan tudnád magad szépen kifesteni.
azok az oktatóvideók is hasznosak, de azok lányok már szinte maszkszerű sminket csinálnak maguknak. azt meg szerintem te se szeretnéd, ha egyszer egy fiú felkel melletted vagy meglát smink nélkül és rád se ismer.
Csak akkor nem dob valakin a smink, ha rosszul sminkel. Illetve ha létezne a tökéletes nő, na rajta nem dobna, mert a tökéletest már nem lehet tökéletesíteni.
Amikor sminkelsz, pontosan mit szoktál csinálni? Mert a szemed kihúzása alul és szempillaspirál az nem smink. Ha tényleg szépíteni akarod magad, akkor először is szerezz be alapozót vagy legalább bb krémet, pirosítót, púdert. Elképesztően sokat tud számítani! Az is lehet, hogy utána a szemed se kell kihúzni. Ha viszont igen, akkor próbálkozz más megoldásokkal is. Nekem például ha alul kihúzom a szemem, az iszonyú bénán áll. A felső tusvonal viszont nagyon jó. Nem gondoltam volna előtte :D
Én gyanítom, hogy csak te látod annyira csúnyának magad, és valójában nincs akkora probléma. Ha az önbizalmaddal vannak gondok, akkor lehet, hogy mindenképp csúnyának látod magad.
Egy nem túl erős, természetes hatású smink általában mindenkin dob, de azért nem szabad függeni tőle, mert mindenkinek a smink alatt van az igazi arca. Ezt kellene elfogadnod, nem a sminktől várni csodákat, de persze megértem, hogy ez nehéz.
Ha gondolod, privátban küldhetsz egy képet, és szívesen adok tanácsot, hogy szerintem mi állna jól :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!