Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehetséges, hogy valakin...

Lehetséges, hogy valakin abszolút ne dobjon a smink?

Figyelt kérdés
Én egy ronda lány vagyok és nagyon el vagyok keseredve. Rengeteg olyan videót látok ahol egy csúnya lány szépre sminkeli magát, vagy egy fiú lánynak sminkeli magát, és egy csomó sztár van akik smink nélkül csúnyák. Én hiába sminkelem magam, egyszerűen nevetséges a végeredmény, akármilyen stílussal is próbálkozom semmit nem dob rajtam, sőt még rondább leszek. Múltkor kihúztam alul a szemem és tettem fel szempillaspirált, erre megkérdezik az osztálytársaim, hogy én miért nem vagyok kifestve.

2015. márc. 15. 18:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el egy kozmetikushoz tanácsadásra, mutassa meg, hogy mivel/hogyan tudnád magad szépen kifesteni.

azok az oktatóvideók is hasznosak, de azok lányok már szinte maszkszerű sminket csinálnak maguknak. azt meg szerintem te se szeretnéd, ha egyszer egy fiú felkel melletted vagy meglát smink nélkül és rád se ismer.

2015. márc. 15. 18:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Voltam már sminkeltetni is kozmetikusnál, legszívesebben ott elbőgtem volna magamat a végeredmény láttán. Nevetséges volt, csak még rondább lettem tőle. Valószínűleg akkor tényleg reménytelen vagyok...
2015. márc. 15. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor nem dob valakin a smink, ha rosszul sminkel. Illetve ha létezne a tökéletes nő, na rajta nem dobna, mert a tökéletest már nem lehet tökéletesíteni.

Amikor sminkelsz, pontosan mit szoktál csinálni? Mert a szemed kihúzása alul és szempillaspirál az nem smink. Ha tényleg szépíteni akarod magad, akkor először is szerezz be alapozót vagy legalább bb krémet, pirosítót, púdert. Elképesztően sokat tud számítani! Az is lehet, hogy utána a szemed se kell kihúzni. Ha viszont igen, akkor próbálkozz más megoldásokkal is. Nekem például ha alul kihúzom a szemem, az iszonyú bénán áll. A felső tusvonal viszont nagyon jó. Nem gondoltam volna előtte :D

2015. márc. 15. 18:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd, hogy minden kozmetikus jól csinálja, amit csinál. Volt olyan osztálytársam, akinek bénán nőtt a szemöldöke, ezért nehéz volt normálisan kiszedni. Kitalálta, hogy elmegy inkább kozmetikushoz. Utána meg két hétig szidta, mert olyan bénán csinálta meg neki, hogy ciki volt vele kimenni az utcára. Minden szakmában vannak kontárok, könnyen lehet, hogy te is ilyet fogtál ki.
2015. márc. 15. 18:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Voltam már alapozózva, pirosítózva mégse volt semmi hatása. Annyira nevetséges volt a pirosító rajtam, hogy hihetetlen. A felső tusvonal szintén nem áll jól... :/
2015. márc. 15. 18:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Engem mondjuk nem ront el a smink, én csak nem igazán érzek különbséget. Amikor nagyon foltos az arcom, akkor persze az alapozó/korrektor javít rajta. Rejtett szemhéjam van, talán ez is közrejátszik hogy a szememet nem nagyon van értelme kifestenem.
2015. márc. 15. 18:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én gyanítom, hogy csak te látod annyira csúnyának magad, és valójában nincs akkora probléma. Ha az önbizalmaddal vannak gondok, akkor lehet, hogy mindenképp csúnyának látod magad.

Egy nem túl erős, természetes hatású smink általában mindenkin dob, de azért nem szabad függeni tőle, mert mindenkinek a smink alatt van az igazi arca. Ezt kellene elfogadnod, nem a sminktől várni csodákat, de persze megértem, hogy ez nehéz.

Ha gondolod, privátban küldhetsz egy képet, és szívesen adok tanácsot, hogy szerintem mi állna jól :)

19/L

2015. márc. 15. 19:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
küldj már egy képet az arcodról légyszíves :) nem hiszem, hogy ennyire csúnya lennél.. nem csak önértékelési problémáid vannak?
2015. márc. 15. 19:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Sajnos valóban nagyon ronda vagyok. Minden ember ezt mondja még a tök idegenek is az utcán valamint a családom is, meg szerintem is az vagyok.
2015. márc. 15. 21:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát elég jó véleménnyel vagy magadról...
2015. márc. 15. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!