Egy 13 évesnek mennyire durva a gél lakk? Nem sulis időben.
Ha nem 4méteres tipre rakatod, hanem csak a saját körmödre, ami nem túl hosszú, akkor szerintem nincs vele baj, sőt ha valakinek vékony a körme, akkor ez a réteg erősíti, hogy ne törjön be a széle.
Szerintem amennyiben nem rikító hanem természetes színt rakatsz fel egy ízléses méretű körömre, akkor nem köt bele senki még iskolaidőszakban sem.
Ismerősöm lányának a vékony körmére raktak gélt, de az színtelen volt, és úgy csinálták meg, mintha a természetes körme lenne, iskolában is elfogadták, hogy a beszakadások ellen van
Nem vészes, sokszor észre sem lehet venni, hogy gél lakk, vagy sem. Az én ujjaimon sosem veszik észre. :) Van, hogy magamnak festem és gél lakk hatású fedőréteggel kenem le, így kicsit tartósabb. Ugyanolyan szépen csillog és 1-1,5 hétig simán bírja pattogzás mentesen. Ha nem árulom el, a barátnőim sem tudják, hogy éppen otthoni gyártmány-e, vagy manikűrös csinálta. :)
Egyéni vélemény, de ha egyszer a lányom lakkozni kezd, akkor lehet én is javaslom neki inkább ezt, minthogy háromnaponta mossa le és fesse újra a körmeit. Nem hiszem, hogy az annyival jobbat tenne a körömnek, mint egy ilyen tartósabb megoldás. Persze csak szolidan. :) A visszafogott, szép, halvány színekért már nálunk sem szóltak felsőben, pedig én tizen éve voltam általános iskolás.
Köröm erősítés céljából is tényleg jó a lakk, főleg hogy jobban vigyáz így az ember a kezeire. :)
Én egy finom, rövid manikűr mellett, valami szolid színnel simán megengedném a szülő helyében ennyi idős korban már.
Amikor egy harmadikos kiscsaj felrakja instagramra a mukormerol a kepet... Na az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!