Gáz már a körömlakk?
Nekem azért van műkörmöm, mert a saját körmöm sajnos nem bírja a folyamatos körömlakkozást ( sima lakk ), és nem is nő meg szépre. Ha szép, ízlésesen hosszú lenne, és nem lenne gyenge, én csak lakkoznám. Több, mint hatvan lakkom van, és nagyon elszomorít, hogy nem tudom őket használni a gyenge körmeim miatt.
Magyarán - nem ciki, miért lenne az?
Ennek semmi köze a divathoz.
Régen rágtam a körmöm,meg is lett a következménye..túl nagy a fehér rész, nem szeretem, ezért folyton színes lakkal festettem, hogy ne látszódjon, de szép hosszú körmeim lehessenek.
Meguntam, hogy 2 nap után már lepattog a vége.. Ügyesen megoldottam a dolgot, de így is hetente moshattam le, és lakkozhattam ki újra a körmömet. Meguntam.
A géllakk sokk egyszerűbb. Nem nő túl gyorsan a körmöm, így 3 hetente járok, emellett pedig végig szép marad, nem pattog le.
Ez ennyire egyszerű, semmi köze a divathoz.
Ja és ami a mintákat illeti. Én a legtöbb emberen egyszínű körömlakkot látok..semmi csicsa.
Ha unom már az egyszínűt, akkor az egyik körmömre az adott szín csillogós változatát kérem.
Régebben én is nagyon sok csillivilli, giccses körmöt láttam, de valahogy egyre ritkábban találkozok ízléstelennel.
Csak akkor gáz, ha le van pattogzódva.
Nem festem a körmöm, mert anno, amikor festettem gyengévé vált a lakktól és a lemosótól, és folyamatosan letört.
Mióta nem csinálok vele semmit, nő, mint az állat és félévente egyszer törik le. Sem géllakkot, sem műkörmöt nem használok.
Műkörmösként úgy veszem észre, hogy egyre többen tanulják, vagy otthon kellő szaktudás nélkül maguknak készítik a körmöket. Ez talán az egyik ok.
A lakk pár nap múlva fölpattan, nem olyan látványos, fényes, mint egy műköröm. Maga a köröm sem úgy nő meg, meg van akinek meg sem nő akkorára.
Nem gáz egyáltalán, idő igényes. Tudom mennyit kell vele pepecselni hogy szép legyen 1-1,5 órát és ezt 2-3 naponta.
Ennyi idő alatt egy géllakk meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!