Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik oldalt lövessem ki a...

Melyik oldalt lövessem ki a fülem?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, még mielőtt kérdezné bárki is.:D

Szeretnék még egy lyukat a fülembe.Az 1-1 lyuk megvan, mint általában minden lánynak, de szeretnék az egyikbe még egy lyukat, a sima fölé, remélem tudjátok mire gondolok.

Csak azt nem tudom melyik oldalra tegyem, azt tudom,hogy a fiúk a bal oldalba szokták, mert a jobb oldalon kicsit más beütése van..úgy mondanám : "b*zis". :S

Előre is köszönöm. :)

2010. febr. 13. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én jobb oldalra szavazok:D

de tudod mindenkinek megvan az, hogy melyik oldalon szereti jobban.. pl aki bal oldalt szereti hordani a frufruját az bal oldalra szokta tetetni, én jobb oldalt szoktam a választékot is tenni a hajamba :)

2010. febr. 13. 14:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Amint látom már függ egy dologtó, függ vajon mástól is ?

Köszi a választ. :)

2010. febr. 13. 15:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 van a bal oldalon, 2 a jobb fülemben. Nekem így tetszik. :)
2010. febr. 13. 15:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem is jobban tetszik balban, de ott fiúk szokták .. :S

De mára már sok mindent átvettünk a másik nemtől - oda vissza..:O

2010. febr. 13. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is a jobb oldalba lövetnék. De igazából itt nem csak a mi vélemyénünk számít hanem a tied is. Ha neked jobban tetszik a balban sz*rd le ,h néhány srácnak is ottvan !:)
2010. febr. 13. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem azért jobb balban, mert a félfrufrum jobb oldalra megy át, így ott nem is lehetne látni... Szóval nekem bal oldalt látványosabb! :) Ez meg ,hogy a fiuknak szokott bal oldalt lenni végülis butaság, mert neked nem oda lesz az első fülbevaló, szóval már a 2. lyukról van szó, így elveszti lényegét, hogy na csak bal oldalt fiuk...
2010. febr. 13. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem bal oldalt van :D Arra az oldalra rakd ahol jobban látszódik, kevesebb a haj :)
2010. febr. 13. 20:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok, kaptam ötleteket, nekem is jobbra megy át a frufrum, így látványosabb is lenne a balban. :)
2010. febr. 14. 02:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem jobb oldalon van. Akkor én is b*zis vagyok? Mi az hogy bal oldalon fiús? Ez nagyon fájt. Nem fognak fiúnak nézni ha a balba löveted, b*zinak se, ha a jobb füledbe. Oda lövesd, ahol neked tetszik, ne függj mások véleményétől!!!
2010. febr. 17. 13:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2010. febr. 17. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!