Ti hogy kérdeztétek meg a sgüleitektől, hogy kaphattok -e piercinget?
16 évesen találtam ki, hogy nekem kell egy piercing. Úgy döntöttem, hogy megvárom, hogy 18 legyek, és ha még akkor is akarom majd, megcsináltatom. Most 19 vagyok, megvan a piercingem, meg még 2 tetkóm. Anyám utólag mondta, hogy ha 18 alatt találom ki, tuti, hogy nem engedte volna. De így csak csendben elfogadta mindet.
Ezektől függetlenül ha szülő lennék a piercingnél nekem a 16 lenne az alsó korhatár (tetkónál 18).
Állj anyukád elé, kérdezd meg, hogy mit gondol a .....(köldök, orr, száj, stb) piercingről, aztán mond meg, hogy neked nagyon tetszik és szeretnél egyet. Utána már csak rajta múlik :)
nekem mindig azt mondták hogy ha megcsináltatom mehetek a háztól vagy majd ha 18 leszek azt csinálok amit akarok ( akkor voltam kb 15-16 éves) most már 23 vagyok nem csináltattam meg és nem is bánom mert már nem tetszik :D viszont tetoválásom van, azt úgy mondtam anyukámnak hogy : anya holnap megyek megcsináltatom a tetkót
mondjuk úgy hogy már ennyi idős vagyok nem szól nagyon bele, persze a kis okoskodás mindig jön hogy majd megbánod blabla... :D :D
Én csak berakattam és kész. Mondjuk elmúltam 18.
Te mennyi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!