Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék egy piercinget csak...

Szeretnék egy piercinget csak nem merem megkérdezni a szüleimet hogy kaphatok -e?

Figyelt kérdés
Most nyáron szeretnék csináltatni egy ajakpiercinget, de nem merem megkérdezi anyutól, hogy engedi -e. 14/F
2015. febr. 13. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kérdezed meg, különben soha sem fogod megtudni hogy mit válaszol. Szerintem 18 éves kor alatt meg sem csinálják, csak szülői beleegyezéssel. Legfeljebb azt mondja, hogy nem... akkor vársz még pár évet és 18 éves korodban már azt csinálsz, amit akarsz.
2015. febr. 13. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig 18 éves kor alatt kell a szölő engedélye, mert egy beleegyező nyilatkozatot alá kell írnia a pierceresnél.
2015. febr. 13. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Ne tedd tönkre a fogaidat és saját magadat. Nagyon bunkó, primitív dolog a piercing.
2015. febr. 13. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
A tetoválás és a fültágítás is az, sajnos mégis sokan csinálják, mert szépnek, jónak, menőnek találják.
2015. febr. 13. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és az ajakpiercing szétcseszi a fogaidat, ha piercinget akarsz, akkor inkább máshova, de ajakba ne.

#2. voltam

2015. febr. 13. 21:28
 6/7 anonim válasza:
0%
ha annyira szeretnéd akkor csináltasd meg után már ugysem tudnak mit tenni :)
2015. febr. 13. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem elég vicces, hogy játszani akarod a vagány csávót, de anyucinak nem mersz feltenni egy egyszerű kérdést... :D

Majd gondold újra a témát, ha már kicsit érettebb leszel, nem nyafka ovis.

2015. febr. 14. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!