Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Make Up Plaza árusít állatok...

A Make Up Plaza árusít állatokon tesztelt termékeket?

Figyelt kérdés

#állat #Make Up Plaza #állatokon való tesztelés
2015. febr. 24. 17:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pont azért szerettem bele a MakeUpPlazaba, mert nem árultak tesztel termékeket. Lehet ezért is haragudtam meg rájuk egy kicsit és mert ezt nem vártam tőlük. De egyébként nem önszántukból jelölték meg csillaggal a tesztelős márkákat sem...

Tudom, hogy a Benefit és a NYX is a L'Oreal alatt fut, mint a Garnier, a Maybelline és a Vichy is, ezek, mint a Benefit, tesztel állatokon. Viszont az Urban Decay és a The Body Shop is a L'Oreal tulajdona, de mint a NYX is ezek NEM tesztelnek.

Szóval, akinek ez fontos, annak szerintem megéri egy kicsit jobban utánanézni a dolgoknak, mert bárhol át akarhatják verni az embert, sajnos.

2016. nov. 14. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Utánajártam az általad írottaknak. A L'Oreal már évek óta nem tesztel állatokon és a többi sem. Konkrétan a L'Oreal-t kérdeztem meg. Amiket a neten olvasni lehet listák, azok már mind elavultak. Aki pedig újra feldolgozza, az teljesen hibás adatokat közöl. Lehet, hogy anno teszteltek, de ez már a múlté.

Már évekkel ezelőtt egy olyan technikán dolgoztak, mely kiküszöböli azt, hogy az állatokon kelljen tesztelni. Erről számtalan hír, bejegyzés és cikk készült. Szóval ez nekünk, mint állatbarátoknak egy nagyon jó hír szerintem.

Viszont a cukorbetegek számára készült gyógyszereket, ill. egyéb gyógyszereket állatokon tesztelnek mindaddig, amíg több ember ezt nem vállalja át. Lehet önző vagyok, de én nem merem felvállalni, hogy rajtam teszteljék. Ha nincs más választás és a tudomány mást nem tud egyelőre tenni, akkor sajnos maradnak az állatok.

Viszont a tudomány a kozmetikai termékeknél ki tudta váltani az állatokat, ezért meg is tette. Erről számtalan cikk is van már. Ezért úgy gondolom, hogy a kérdés így 2017-re megoldódott.

2017. szept. 15. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!