A Manhattan termékeket tesztelik állatokon?
Figyelt kérdés
A PETA listáján nincsenek fent, viszont a weboldalukon azt olvastam, nem tesztelnek, bár nem értek angolul, ezért webfordítót használtam, ami akár tévedhet is. Blogokon pedig most azt olvastam, hogy teszteli az összetevőit a Manhattan. Mi az igazság?2010. dec. 5. 14:03
1/3 A kérdező kommentje:
Does MANHATTAN use animal testing?
MANHATTAN rejects animal testing on finished products. No animal testing is used in the production of MANHATTAN products. Furthermore there has been a cosmetics act which generally forbids animal testing for finished cosmetic products which are sold in Germany since 1998. For the ingredients MANHATTAN places great importance on the raw material manufacturer proving safety via alternative test methods, as far as possible.
2010. dec. 5. 14:30
2/3 heszter válasza:
A fordító nem téved, az angol szöveg azt monja, hogy nem tesztelik, és hogy minden ilyet elutasítanak...
(azt nem tudom, hogy igaz-e)
3/3 anonim válasza:
Nem igazán azt jelenti, hogy tiszták. Ez egy tipikus terelős válasz. A kész termékeket nem tesztelik, de a nyersanyagokat csak igyekeznek alternatív tesztelteket vásárolni, a kulcskifejezés: "as far as possible".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!