Milyen színű körömlakkott használjak? Mi most a trendibb?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 16:38
1/8 anonim válasza:
Hát körömlakkba szerintem nem igen van meghatározva, hogy melyik trendi és melyik nem. Inkább az alapján válaszd, hogy illik e a ruhádhoz, a sminkedhez, vagy a hajszínedhez...
Nekem az örök kedvencem a lilla csillogós körömlakk, de ha valami egyedire vágysz próbáld ki a citromsárgát. Furcsán hangzik, de tényleg nagyon jól néz ki! :)
2/8 anonim válasza:
fekete vagy zold ..vagy mind ketto ./...vagy fekete-piros>:)>:)xD...vagy semmien.
3/8 anonim válasza:
mostanában nagyon divatosak az élénk körömlakkok p.: citromsárga, narancsssárga, pink, piros, kék, zöld. meg persze az örökké divatos francia manikűr:)
4/8 anonim válasza:
A 2008 öszi divat szinei körömlakkban asötét gyümölcs szinek , ribzili,lila stb.
5/8 anonim válasza:
szia ! én álltalába zöldel festem a körmöm meg lila piros fekete ..sárgát nem probáltam de szerintem probáld ki mert nem lehet rossz:)
6/8 anonim válasza:
SZTEM DIVAT A PIROS,SÖTÉTBARNA,BORDÓ,DE LEGJOBB A FRANCIA!
7/8 anonim válasza:
A kicsit sotretebb, de intenziv szinek pl lila. De ha olyat akarsz ami minden sminkhez es ruhahoz megy akkor a francia menikurt ajanlom. Az orok divat. :)
8/8 anonim válasza:
lila kék, piros, sárga, narancssárga, pink - szóval a vadabb, bevállalósabb színek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!