Milyen szemöldökceruzát használjak?
Figyelt kérdés
Itt leginkább márkákra vagyok kíváncsi, olyat szeretnék, ami se víz hatására nem jön le, sem pedig akkor ha az ujjammal dörzsölöm, hogy ha véletlenül hozzáérek ne kenődjön el.
Csak sminklemosóval.
2011. aug. 26. 13:35
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Én Manhattan-t használok nagyon régóta és nekem eddig nem kopott le, nem is kenődött.
3/4 anonim válasza:
én átszoktam fésülni a szemöldököm szempillaspirállal. elég tartós az eredmény,de amúgy sem szoktam a szemöldökömet babrálni
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a színével van gond, mert kozmetikushoz járok, festi és formázza, hanem a hosszúságával. Teljesen rendben van, csak hát rövid...szeretném kipótolni.
2011. aug. 26. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!