A színes kontaklencse milyen?
Figyelt kérdés
barna szemen hogy mutat? melyiket próbáltátok?tanácsok, tippek?ha képeket is tudnátok mutatni azt megköszönném:)
természetes színhatást szeretnék-az eredeti szemszínem világosbarna
2008. aug. 23. 10:51
1/7 anonim válasza:
Nekem zöldeskék szemem van és aqua kék kontaktlencsét használok.Igaz ilyen szemszín nincsen,de nekem nagyon tetszik,és nagyon sokan megdícsérik.Ha kell kép akkor szívesen küldök. :)
2/7 anonim válasza:
Itt találsz sok fajtát, van ami teljesen elfedi a színt, van amelyik csak kiemeli a szemed színét.
Nekem Ciba Vision ami bevált, én lilát használok, olyan szeme úgysincs senkinek:D
3/7 anonim válasza:
Szia, én Coopervision expressionst használok, dark bluet, és még az idegenek is felfigyelnek rá, szerintem nagyon szép, viszont muszáj felprobálnod, mielött megveszed, mert 1-2 gusztustalan felvéve
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) az első hozzászólónak megköszönném ha küldene képet .
2008. aug. 26. 13:09
5/7 anonim válasza:
Drágák a színes kontaklencsék? Hol tudnám legolcsóbban beszerezni?
6/7 anonim válasza:
szüleid megengednék h vegyél vmilyet? am hány éves vagy? mert én is akarnék de nekem tuti nem enednék meg:S:(
7/7 A kérdező kommentje:
18 felett vagyok, a szülőknek már nincs beleszólása:) Már 14 éves korom óta hordok síma lencsét(nagyon romlott a szemem és a lencse lassította a folyamatot)-semmi bajom nem volt vele.Azóta voltam optikusnál és kipróbáltam a színes lencsét.Nagyon mű! Nem a színe, hanem olyan élettelen benne a tekintetem.Sokkal jobb az eredeti-mások véleménye szerint is.
2010. febr. 21. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!