Mennyibe kerül egy színes kontaklencse?
Nincs baj a szememmel, így gondolom olcsóbb lenne, mintha szemüveges lennék, csak kíváncsi vagyok arra, hogy másoknak, akiknek van mennyibe került?
21/L
Először el kell menni egy kivizsgálásra szemészhez, én egy optikába mentem, ott megnézték, hogy viselhetem-e a kontaktlencsét és milyen a görbülete a szememnek. Órákat töltöttem el, nem tudtam berakni, így inkább el kezdtem a szemtornát és így gyakran szemüveg nélkül megyek mindenhova és elég jól látok már anélkül is...
A színes kontaktlencsének kicsit húzosabb az ára, itt megnézheted:
Havi 6-7 ezer forintból szerintem ki lehet jönni, bár én ennyit nem költenék rá. A dioptria nem határozza meg az árat. Ha nincs baj a szemeddel szerintem semmiképp ne használd a lencsét csak a szín miatt, annyit nem ér meg. Sok vele a idő és körülményes. Napi tisztítás, tárolás és bár akármennyire is vigyázól a higiéniára a fertőzés veszélye mindig ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!