1/9 pandamaci06 válasza:
nem hiszem ,hogy egy 12 évesnek sminkelnie kéne magát ... még bőven ráérsz elrontani ilyenekkel a bőröd . :)
3/9 anonim válasza:
Nem vízálló szempillaspirál, diszkrét szájfény, de csak ha nagyon szeretnél sminkelni. Szerintem a visszafogottabb körömlakk is mehet, bár az nem smink.
4/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretek sminkelni, de 12 évesen még eszembe nem jutott volna... de ha már nagyon akarsz, akkor valami színezett ajakápoló, esetleg alkalmakra szempillaspirál, de teljesen feleslegesnek tartom.
5/9 anonim válasza:
Semmilyet, maximum korrektort, ha vannak pattanásaid.
6/9 anonim válasza:
Szerintem 11-12-13 éveseknek ez a sminkelési roham a növés miatt van .. tudom, hogy furán hangzik, de pl. én is 12 évesen nagyon szerettem sminkelni magam aztán ez a "roham" elmúlt 5 hónap után és már nem sminkeltem, mert feleslegesnek gondoltam. Egyszer elkezdtem aztán meguntam. Minek? Gyerek vagyok még. A testvéreim is ugyan így voltak.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért köszi!
2015. febr. 14. 08:44
8/9 anonim válasza:
Nagyon szép színű Labellok vannak abból szerintem nyugodtan használhatod bármelyiket, és van egy nagyon jó minőségi márka, az Artdeco, aminek van egy átlátszó szempillasirálja, én még azt ajánlom:)
9/9 cuccomka válasza:
semmilyet. Max színezett ajakápoló meg áttetsző szempillaspirál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!