Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 éveseknek milyen szolid...

13 éveseknek milyen szolid sminket ajánlotok?

Figyelt kérdés

suliba szeretnék egy egészen picike természetes sminkel menni...milyent ajánlotok? (az alul szemcerka nem

tetszik.)

2010. márc. 4. 16:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
79%
akkor csináld fölülre.
2010. márc. 4. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Most utálni fogsz, de szerintem 13 évesen még ne sminkeld magad.

Anno én is hasonló koromban elkezdtem, de meg is bántam, mert inkább ártott a bőrömnek, mint használt.

De ha mindenképp szeretnél valamilyet, akkor szerintem valami ligthos szemhéjfesték, esetleg szempillaspirál, és egy kis szájfény bőven megteszi.

2010. márc. 4. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
egy leheletnyi alapozó, szempillaspirál, kis szájfény, és ha gondolod a szemhéjadra tehetsz egy kis fehér szemfestéket mert nagyítja a szemedet!
2010. márc. 4. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sem kell még 13 évesen sminkelni. Én tudod hány voltam, amikor elkezdtem? 17! (És nem vagyok olyan öreg, még csak 20 vagyok)

Teljesen felesleges elrontani ezzel magadat! Ha már nagyon akarod, fekete szempillaspirál sztem bőven elég.

2010. márc. 4. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem nyugodtan elkezdhetsz sminkelni!:D

Én 11 évesen kezdtem,most 12 vagyok!

És egy kis szemceruzát szoktam alulra feltenni,meg alapozót!:D

De ha te nem szereted a szemcerkát,akkor használd ezeket:

korrektor a kisebb börhibákra,alapózó a szép bőrért,szempillaspirál,és egy lehelletnyi szemfesték

:D

2010. márc. 4. 16:23
 6/11 A kérdező kommentje:
már megvan..de csak holnapra kéne mert van valami fellépésem (ének) és ott lesznek az uáloim és na...értitek..de mindennapra nem szoktam csak pudert...még leírhatjátok hogy ti hogy sminkeltek suliba..kort is:)
2010. márc. 4. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sminkelem magam,mert szerintem ilyenkor még nem kell.De barátnőm szemcerkával kihúzza alul de csak a szeme sarkánál meg szempillaspirál,szájfény.

13/L

2010. márc. 4. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Én mondjuk idősebb vagyok, mint te, de én speciel így szoktam festeni magam:

Kicsi púder, szempillaspirál, feketével kihúzom a szemem, egy kis szemhéjfesték, és színtelen labello (nem fénylik úgy tőle a szám, mint a salamon töke, és még ápolja is =)).

22

2010. márc. 4. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

ohh így már más, ha az utálóid miatt, szerintem ez még belefér ennyi idős korban :)

én azt ajánlom, hogy ne alapozózd magad meg hasonlók ha szép a bőrőd, attól csak olyan lesz az arcod mintha levakolták volna...

de persze attól is függ hogy milyen sminket érdemes feltenned hogy milyen színű a hajad, szemed. Ami szerintem mindenkinek jól áll: tegyél egy kis bézs árnyalatú szemhéjpúdert a szemhéjadra, spirálozd ki feketével a szempilláidat, a belső szemzugodba mehet egy kevés fehér, ettől sokkal nagyobbnak fog tűnni a szemed, és élénkebbnek a tekinteted. Használj vagy egy rózsaszínes-barackos pirosítot (mosolyogj, és a kiugró részre vidd fel körkörös mozdulatokkal) vagy pedig egy bronzosítót (azt is hasonlóképpen kell felvinni, de még a füled irányába kicsit dolgozd el, úgy szebb lesz)

a szemceruza az alsó szempillatövénél hanyagolható, úgyis csak lekenődik, az pedig nem olyan szép :) a szádra egy kis színezett szájfény, és nagyon szép leszel :)

Xoxo, Chococat

2010. márc. 4. 17:25
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. márc. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!