Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi kell egy kezdő sminktáskába?

Mi kell egy kezdő sminktáskába?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és szeretnék elkezdeni sminkelni. Szerintetek mi kell hogy legyen a sminkjeim között ?

2015. febr. 9. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon, nagyon kérlek, h keress rá ilyenekre, h hogyan válaszd ki a megfelelő színt a bőrtípusodhoz-abban az esetben ha BB krémet vennél. Nincs annál viccesebb, mint amikor valakinek fehér a bőre, de az arcán egy barna maszkot látsz.

Akármennyire csak BB, találjon a bőröd színével, ne barnítónak használd.

Én azért remélem, h 13 évesen nincs szükséged még ilyesmire, max spirál, meg szájfény :)

Szemceruzát én sem ajánlanék,mert nemhogy öregít,de optikailag kicsinyíti is a szemet. Ha mégis vadóc vagy, és használnál, a youtube a barátod, rengeteg jó videót találsz, ami segít megtanulni az alapokat, h ne pirulva gondolj majd vissza huszonévesen az első sminkeléseidre (igen, tapasztalatból beszélek :D )

2015. febr. 10. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
hát 13évesen csak az alapok,egy kis szempillaspirál és szájfény vagy még a szinezett ajakbalzsam is elég szerintem,ha vannak bőrhibáid akkor korrektor de ha esetleg több is van akkor egy jobb bb vagy cc krém és esetleg egy kis átlátszó púder hogy a hején tartsa!
2015. febr. 11. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Hidratáló krém, korrektor, tus, spirál, esetleg halvány árnyalatú rúzs/szájfény de mindenből csak picit!
2015. febr. 12. 00:05
 14/14 anonim válasza:
2015. márc. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!