Tempera árt a szemhéjamnak? Nem megy a szemembe. Bőrnek rossz?
Először is szerintem is terhes vagy. A másik hogy tényleg ha nincs pénzed rendesre, inkább ne fesd magad. Bár nem értem ezt, a 100 ft-os boltban pár 100 ft-ért lehet kapni szemfestéket.
Én meglátnék az utcán egy csajt, hogy így van kifestve biztos sikítanék a röhögéstől.
egyáltalán nem tesz jót, és elég érdekesen is nézhet ki.
Azt nem értem, miért lenne terhes?
"Nyilván van pénzem normálisra..."
"...csak meguntam, hogy tökölni kell vele hogy fogjon végre és ne csak árnyalt legyen."
Ezek szerint mégsincs pénzed normálisra. A normálissal nem kell tökölni, pl. egy eredeti Mac csodálatosan fed akár egyetlen rétegben is.
A tempera nem véletlenül az ami, nem a szemre való. Csodálkozom, hogy még nem romlott a látásod vagy nem történt semmilyen degeneratív folyamat, illetve nem alakult ki pl. árpa vagy hasonló. A szemet is csípheti, ha nem megy bele akkor is árt neki ahogyan szárad és szabadulnak fel belőle a különböző anyagok. A bőrt is roncsolja elég erőteljesen. De nekem aztán édes mindegy mit kensz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!