Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tempera árt a szemhéjamnak?...

Tempera árt a szemhéjamnak? Nem megy a szemembe. Bőrnek rossz?

Figyelt kérdés
Naponta rendesen lemosom, nem okoz bőrpírt, viszketést, szárazságot. Hosszútávon kémiai komplikációk adódhatnak? Nagyon kényelmes és tartósabb, mutatósabb, olcsóbb mint egy normál szemfesték.
2010. febr. 9. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is szerintem is terhes vagy. A másik hogy tényleg ha nincs pénzed rendesre, inkább ne fesd magad. Bár nem értem ezt, a 100 ft-os boltban pár 100 ft-ért lehet kapni szemfestéket.

Én meglátnék az utcán egy csajt, hogy így van kifestve biztos sikítanék a röhögéstől.

2010. febr. 10. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem tesz jót, és elég érdekesen is nézhet ki.

Azt nem értem, miért lenne terhes?

2010. febr. 10. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
OMG
2010. febr. 10. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
16:07 azt h terhes csak "viccből" írták. Azért mert itt az odlalon mindig azt teszik fel kérdésnek, hogy terhes vayok-e stb, és ezt akarták parodizálni, de mondjuk mostmár nem vmi vicces ez az egész.
2010. febr. 10. 17:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Nyilván van pénzem normálisra, van 1 pár, csak meguntam, hogy tökölni kell vele hogy fogjon végre és ne csak árnyalt legyen. Olyan kommentet várok aki ismeri a tempera összetevőit és nem csak a morális oldalát nézi.
2010. febr. 10. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván van pénzem normálisra..."

"...csak meguntam, hogy tökölni kell vele hogy fogjon végre és ne csak árnyalt legyen."

Ezek szerint mégsincs pénzed normálisra. A normálissal nem kell tökölni, pl. egy eredeti Mac csodálatosan fed akár egyetlen rétegben is.

A tempera nem véletlenül az ami, nem a szemre való. Csodálkozom, hogy még nem romlott a látásod vagy nem történt semmilyen degeneratív folyamat, illetve nem alakult ki pl. árpa vagy hasonló. A szemet is csípheti, ha nem megy bele akkor is árt neki ahogyan szárad és szabadulnak fel belőle a különböző anyagok. A bőrt is roncsolja elég erőteljesen. De nekem aztán édes mindegy mit kensz magadra.

2010. febr. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!